MHP'li Büyükataman'dan Muhalefete Sert Tepki
Haber Detayı
15 Mayıs 2021 - Cumartesi 19:42 Bu haber 2226 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Muhalefete Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ak Parti, MHP ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Muhalefete Sert Tepki

Ak Parti, MHP ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu mafya tartışmasına konu ederek hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, elinde bir delil olmadan, varsayımlara dayalı palavralarla tertemiz bir camiayı töhmet altında bırakamayacağını ve kendi siyasi birlikteliklerine bakmaları gerektiğini söyledi. 

 

ÖZGÜR ÖZEL NE DEDİ?

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adı İçişleri Bakanı ama fiilen her suçluyla fotoğrafı çıkan suç işleri bakanı, önüne gelene saldırmaya başladı. Bir gerçek var, AKP, MHP ve mafyadan oluşan bir üçlü birliktelik varsa, bu üçünün tam kesişim noktasında Süleyman Soylu’dan başkası yok.'' dedi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''(AKP, MHP ve mafyadan oluşan bir üçlü birliktelik varsa...) ile başlayan bir cümle kurmaya cesaret eden Özgür Özel'de -en hafif ifade ile- zerre akıl olsa elinde bir delil olmadan, varsayımlara dayalı palavralarla tertemiz bir camiayı töhmet altında bırakmaya kalkmaz. Özel bir gerçek arıyorsan. 'Bir gerçek var ki' senin genel başkanın FETÖ'nün kaset kumpası sonucu o koltuğa oturdu ve CHP, PKK'nın siyasi uzantılarıyla iç içe. Asıl üçlü CHP-FETÖ-PKK'dan oluşmaktadır.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Ak Parti, MHP, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, hedef alanlara, sert tepki, herkes kendine baksın, ittifak, birliktelik
Yorumlar
Haber Yazılımı