Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
12 Kasım 2021 - Cuma 16:19 Bu haber 2623 kez okundu
 
Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Çağdaş Türkmen'in yerine Alpaslan Yıldırım'ın atandığını açıkladı.

 

SİNOP ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  Sinop Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığına Alpaslan Yıldırım atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Çağdaş Türkmen’e ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

TAŞKÖPRÜ ÜLKÜ OCAKLARI'NIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİ

 

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Taşköprü Ülkü Ocakları'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı açıklamada, ''Kastamonu-Taşköprü Ülkü Ocaklarımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. Ocağımızda nice imanlı, ahlaklı ve bilgili nesiller yetişmesi inanç ve temennilerimle, hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş'in ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yanından hiçbir zaman ayrılmayan, davamızı en güzel şekilde temsil eden Kastamonu'daki ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sinop, Ülkü, Ocakları, Başkanlığında, Bayrak, Değişimi, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı