Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Kök Hücre Bağış Kampanyası
Haber Detayı
04 Kasım 2020 - Çarşamba 12:44 Bu haber 8319 kez okundu
 
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Kök Hücre Bağış Kampanyası
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı, Kızılay Haftası münasebetiyle Kök Hücre Bağışı Kampanyası başlattı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Kök Hücre Bağış Kampanyası

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı, Kızılay Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinlik kapsamında, Duygu Cafe Gençlik Meydanı Kızılay Şubesi önünde Kök Hücre Bağışı Kampanyası başlattı.

 

KAN STOĞU AZALAN KIZILAY'A DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUZ

 

İlk bağışı yaparak kampanyayı başlatan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Kök Hücre Bağış Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak, 2-6 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Kök Hücre Bağışı Kampanyası başlattık. Milliyetçi Ülkücü Türk Gençliği olarak, Coronavirüs salgını nedeniyle Kızılay'da bulunan kan stoğunun azalması nedeniyle, ülkemiz için değerli hizmetler veren Kızılay'a yardımcı olmak istedik. Teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kampanyamıza, tüm gönüldaşlarımızın ve halkımızın daha fazla desteğini bekliyoruz.'' dedi.

 

HER DAMLA KAN KURTARILAN BİR CAN SLOGANIYLA DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, ''Sebebi ne olursa olsun her şartta Vatanımızı, Devletimizi ve Milletimizi düşünen ve bu uğurda mücadele eden Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ı örnek alarak, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanımız Sayın Çağrı Korkut'un talimatlarıyla, 'Her Damla Kan Kurtarılan 1 Can' sloganıyla başlattığımız kampanya ile Teşkilat mensubu Ülküdaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte, Türk Kızılayı'na destek olmanın onurunu yaşıyoruz. Amacımız tüm Adana Kamuoyuna Her Damla Kan Kurtarılan 1 Can düsturunu aşılamaktır. Seyhan Ülkü Ocakları olarak Devletimizin ve Milletimizin her daim emrinde olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Seyhan Ülkü Ocakları, Mert Arıoğlu, Kök Hücre Bağış, Kampanyası, Kan bağışı, Adana Haberleri, Ülkü Ocakları Haberleri, Türk Kızılay, Kızılay
Yorumlar
Haber Yazılımı