Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Başbuğ Atatürk Anı Defteri
Haber Detayı
09 Kasım 2020 - Pazartesi 19:58 Bu haber 6014 kez okundu
 
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Başbuğ Atatürk Anı Defteri
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı, ''Başbuğ Atatürk'' adlı anı defteri açarak kendisini Türk kabul eden herkesi Ülkü Ocakları'na davet etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Başbuğ Atatürk Anı Defteri

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü münasebetiyle ''Başbuğ Atatürk'' adlı anı defteri açan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, kendisini Türk olarak hisseden herkesi duygu ve düşüncelerini anı defterine yazmak üzere Ülkü Ocakları'na davet ettiğini söyledi.

 

KENDİSİNİ TÜRK KABUL EDEN HERKESİ ÜLKÜ OCAKLARI'NA BEKLİYORUZ

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Başbuğ Atatürk anı defteri açmalarıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Rahmet, minnet ve dualarla andığımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılı münasebetiyle Seyhan Ülkü Ocakları Olarak 'Başbuğ Atatürk' adlı anı defterimize duygu ve düşüncelerimizi yazıyoruz. Kendini Türk olarak hisseden herkesi duygu ve düşüncelerini anı defterimize aktarmak üzere ocağımıza davet ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Seyhan Ülkü Ocakları, Mert Arıoğlu, Başbuğ Atatürk, anı defteri, 10 Kasım, anı defteri açıldı, Ülkücü Hareket, Ülkü Ocakları Haberleri, duygu ve düşünceler
Yorumlar
Haber Yazılımı