MHP'li Avcı: Emanet ve Ülküleriyle Gönlümüzde Yaşayacak
Haber Detayı
09 Kasım 2020 - Pazartesi 15:10 Bu haber 3546 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Emanet ve Ülküleriyle Gönlümüzde Yaşayacak
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin gönlünde emanet ve ülküleriyle yaşamaya devam edecek olan Atatürk'ün örnek bir devlet adamı olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Emanet ve Ülküleriyle Gönlümüzde Yaşayacak

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, emperyalist güçlere karşı verilen savaşta Türk Milletinin zor şartlarında Milli Mücadele’yi örgütleyen ve liderlik eden büyük bir asker ve örnek bir devlet adamı olan Atatürk'ü asla unutmayacaklarını söyledi.

 

MİLLİ MÜCADELEYİ ÖRGÜTLEYEN LİDER OLARAK ÖRNEK BİR DEVLET ADAMIYDI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucu Lideri ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, emperyalist güçlere karşı verilen savaşta ülkesi param parça olmuş aziz milletimizin en zor şartlarında Milli Mücadele’yi örgütleyen ve liderlik eden büyük bir asker ve örnek bir devlet adamıydı. Dışarıdan düşmanların kuşattığı, içeriden ihanetin zirve yaptığı bir zaman diliminde ortaya çıkan Atatürk; feraset, basiret ve cesaretin yanında, üstün liderlik özellikleriyle Dünya tarihinde öne çıkan bir şahsiyet; ilim ve irfanı öncelikleyen, aklı ve bilimi rehber edinen, hurafelere karşı da savaşmış, bilgi ve birikimiyle çok yönlü bir aydındı." dedi.

 

ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNDE EMANET VE ÜLKÜLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Büyük Türk milliyetçisi Atatürk, vatan ve millet sevgisi zirvede olan, her şartta millete güven duymayı öğütleyen, her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, zulme, baskıya, dayatmaya, esarete karşı boyun eğmeyen; bugün her Türk vatandaşının örnek alması gereken bir liderdi. Atatürk, milletimizin gönlünde emanetleriyle, ülküleriyle yaşamaya devam edecektir; asla unutmayacağız, unutturmayacağız! Büyük Türk Milleti’nin Büyük Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, minnetle anıyorum, ruhu şad olsun!" dedi. 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türk Milleti, 10 Kasım mesajı, Atatürk, Mustafa Kemal, Milli mücadele, Türkiye Cumhuriyeti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı