Adana Valiliği'nden Yeni Coronavirüs Tedbirleri
Haber Detayı
09 Kasım 2020 - Pazartesi 15:51 Bu haber 5335 kez okundu
 
Adana Valiliği'nden Yeni Coronavirüs Tedbirleri
Adana Valiliği, şehirde uygulanacak yeni Coronavirüs tedbirlerini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valiliği'nden Yeni Coronavirüs Tedbirleri

Adana Valiliği, Coronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riskleri kontrol altına almak amacıyla, Sağlık Bakanlığı ve Coronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda Adana'da uygulanacak mesai saatleri konusunda karar aldıklarını duyurdu.

 

ADANA VALİLİĞİ'NİN CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ AÇIKLAMASI

 

Koronavirüs (Covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

 

Tüm bu tedbirlere ek olarak ilimizde mesai saatleri 09.11.2020 tarihinden itibaren 08:30-12:30 ve 13:00-17:00 şeklinde uygulanacaktır. Özel kanun, tüzük ve yönetmeliklere göre çalışma saatlerinin farklı olarak düzenlenmesi zorunlu olan kamu kurum ve kuruluşlarına ait hükümler saklıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valiliği, şehirde uygulanacak, yeni Coronavirüs tedbirleri, Covid 19 tedbirleri, mesai saatleri, değiştirildi, Koronavirüs tedbiri, salgın tedbirleri
Yorumlar
Haber Yazılımı