Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu
Haber Detayı
24 Nisan 2021 - Cumartesi 18:39 Bu haber 4716 kez okundu
 
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Ukrayna'da düzenlenen GSF Avrupa Şampiyonasında Klasik Vücut Geliştirme Sıkletinde Şampiyon oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu

Ukrayna'da düzenlenen GSF Avrupa Şampiyonasına katılan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Klasik Vücut Geliştirme Sıkletinde Şampiyon olup Türk Bayrağını podyumda dalgalandırdı.

 

2021 GSF KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME AVRUPA ŞAMPİYONU MERT ARIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Av. Mert Arıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüce Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki; 16 ay içerisinde 5 kere ertelenip, birkez hava alanından uçağa almadıkları, birkez yarışmaya üç gün kala uçuşları durdukdukları ve nihayet bugün katılabildiğim GSF Avrupa Şampiyonasında Klasik Vücut Geliştirme Sıkletinde Şampiyon olup şanlı Bayrağımı podyumda dalgalandırmak ve tüm bunları  önümüzdeki ay aramıza katılacak olan oğluma hediye etmek bana nasip oldu. Belki de gerek sağlık olarak gerek ruhen dipleri gördüğüm hazırlık süreci en zorlu olan yarışmamdı. Bu süreç boyunca; iki can taşıyıp benden çok yıpranan ama beni hep ayakta tutan en büyük destekçim hayat arkadaşım eşime, yaklaşık 5 senede toplam 12 yarışmamda her zaman yanımda olan aileme, anne ayrı baba ayrı öz abim hakkını ödeyemeyeceğim Mehmet Tatar'a, salonunun tüm imkanlarını sunmaktan kaçınmayan Fitline Fitness ailesine, bu uzun süreçte maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sponsorlarım White Tiger Pharma ve Nutriking'e, mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın  bütün teşkilatlarına ve hayır dualarıyla güzel dilekleriyle destek olan herkese teşekkür ederim. Bu başarıda benim kadar sizlerinde hakkı vardır, şuan tarifi zor bambaşka duygular yaşıyorum. Allah'ım cümlenizden ayrı ayrı razı olsun. Yarışma süreci boyunca ihmal ettiğim, kalbini kırdığım herkesin affına sığınırım. Şimdi  uzunca bir süre yarışma sayfasını kapatıp, Allah’ın izniyle dünyaya gelecek olan oğlumuzu bekleme zamanıdır. Resimler elime geçtikçe paylaşım yapıp, biraz kendimi toparladıktan sonra gelen mesajların hepsine dönüş yapacağım. Ukrayna’dan selamlar, Cümleten Allah’a emanet olun'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN AÇIKLAMA

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Seyhan İlçe Başkanımız Mert Arıoğlu bugün Ukrayna’da Vücut Geliştirme dalında Avrupa Şampiyonu olmuştur. Başarıların daim olsun gardaşım.'' dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI AHMET YİĞİT YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''2021 GSF Klasik Vücut Geliştirme Avrupa Şampiyonu olarak şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandıran Seyhan Ülkü Ocakları Başkanımız Mert Arıoğlu'nu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ukrayna'da yapılan yarışmada Vücut Geliştirme dalında Avrupa Şampiyonu olan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanımız Av. Mert Arıoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Seyhan Ülkü Ocakları, Mert Arıoğlu, Avrupa Şampiyonu, Ukrayna, düzenlenen, GSF Avrupa Şampiyonası, Klasik Vücut Geliştirme, Sıkletinde Şampiyon
Yorumlar
Haber Yazılımı