MHP'li Durmaz'dan TBMM Başkanı Şentop'a Tepki
Haber Detayı
23 Nisan 2021 - Cuma 23:12 Bu haber 3081 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan TBMM Başkanı Şentop'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan TBMM Başkanı Şentop'a Tepki

TBMM'nin 101. kuruluş yıldönümü nedeniyle özel gündemle toplanan   TBMM Genel Kurulu'unda, Cumhurbaşkanına ve Cumhur İttifakı'na hakaret eden TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a ve 5 dakikalık konuşmasını 8 dakikaya çıkararak hakaretlere izin veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 23 Nisan gününün anlam ve mehabetine aykırı hakaretler yağdıran terörist özentisi Erkan Baş'a müsamaha gösterilmesinin anlayışla karşılanamayacağını söyledi.

 

TERÖRİST ÖZENTİLİ BİRİNE MÜSAMAHA EDİLEMEZ

 

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın 5 dakikalık konuşmasını 8 dakikaya çıkararak hakaretlere izin veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gazi meclisimizin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı özel oturumunda , bu günün anlam ve mehabetine aykırı, Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Bakanlara ve Cumhur ittifakına hakaretler yağdıran terörist özentisi birine bu müsamahamızı anlamak mümkün değildir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, TBMM Başkanı, Mustafa Şentop, müsamaha gösterilemez, özentili birine, konuşmasına izin veren, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı