MHP'li Yılmaz'dan Yapılmayan Hizmet İçin Hükümete Tepki
Haber Detayı
24 Nisan 2021 - Cumartesi 10:08 Bu haber 2303 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Yapılmayan Hizmet İçin Hükümete Tepki
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, üç yıldır gündeme getirdiği hizmetlerin yapılmamasından dolayı Hükümete ve bürokratlarına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Yapılmayan Hizmet İçin Hükümete Tepki

Üç yıldır gündeme getirdiği yol, viyadük ve tünelin yapılmamasına tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yapamadıkları yoğun hizmetlerden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü bürokratlarına ironik bir şekilde teşekkür ederek, Cumhur İttifakı ortaklarına mesaj verdi.

 

ÜÇ YILDIR SÖYLEMEMİZE RAĞMEN HİZMETİ YAPMADINIZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Düzce Yığılca arasında yapımı devam eden 25 kilometrelik yolun yaklaşık yüzde 50'si on yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanmıştır. Geçen gün yaptığımız incelemelerde herhangi bir faaliyet ve çalışma olmayan yolda çalışmamalar süratle devam etmektedir. Yığılca Yolu'nda bulunan ve üç yıldır söylememize rağmen 80 metrelik viyadüğü ve açık tünel ihalesini bu yıl da yapmayarak Yığılca halkına müjdeli bir haber daha verilmiştir.'' dedi.

 

YAPMADIĞINIZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Yine, üç yıldır söylemekten dilimizde tüy bitmesine rağmen Düzce'nin yollarını sadece sel alınca ve heyelan olunca hatırlayan göreve geldikleri süre içinde Düzce'ye bir metrelik yol ihalesi açmayan Karayolları Bölge Müdürlüğüne ve Genel Müdürlüğüne Düzce'ye yapamadıkları yoğun hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, üç yıldır, gündeme getirdiği, yapılmayan hizmetler, hükümete tepki, bürokratlara tepki, teşekkür etti, ironik tepki, MHP, Yığılca
Yorumlar
Haber Yazılımı