Komünist Kafalar İHA ve SİHA'lara Engel Olunmasını İstedi
Haber Detayı
05 Mart 2022 - Cumartesi 11:24 Bu haber 2010 kez okundu
 
Komünist Kafalar İHA ve SİHA'lara Engel Olunmasını İstedi
Türkiye'nin başarılı hamlelerini hazmedemeyen Komünist kafalar, İHA ve SİHA'ların üretiminin ve satışının durdurulmasını istedi.
GÜNDEM Haberi
Komünist Kafalar İHA ve SİHA'lara Engel Olunmasını İstedi

Türkiye'nin terörle mücadelesinde önemli rol oynayan, Suriye, Libya ve Karabağ'da destanlar yazan, savaşların seyrini değiştiren İHA ve SİHA'ları üreten Türkiye'nin başarılı hamlelerini hazmedemeyen Komünist kafalar, bir yandan İHA ve SİHA'lar ile oyuncak diye dalga geçmeye çalışırken bir yandan da İHA ve SİHA'ların üretiminin ve satışının durdurulmasını istedi.

 

KOMÜNİST KAFALAR, İHA VE SİHA'LARA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

 

Terörle mücadele eden Türkiye'ye İHA ve SİHA'ları vermek istemeyen ve verseler dahi çabuk bozulan ya da iş görmez halde olanları veren ülkeler, Türkiye'nin kendi ürettiği İHA ve SİHA'ların başarılarıyla şaşkına dönüp övmek zorunda bile kalırken, içimizdeki hazımsızlar İHA ve SİHA'ları küçümseme gayretkeşliğine soyundu. Türkiye'nin İHA ve SİHA'lar sayesinde terörle mücadelede başarı elde etmesi Komünist kafaları tedirgin etti. Suriye, Libya ve Karabağ'da destanlar yazan Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların, Ukrayna'yı işgal eden Ruslara karşı başarı elde etmeye başlaması, bir yerlerden düğmeye basılmışcasına Komünist siyasetçi ve yazarları harekete geçirdi.

 

TİP GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ'IN İHA VE SİHALARA ENGEL OLUNMASI İSTEĞİ

 

Türkiye'nin terörle mücadelesinde önemli rol oynayan İHA ve SİHA'ların, Suriye, Libya ve Karabağ'da etkili olarak kullanılmasından sonra Ukrayna'da Ruslara karşı kullanılmasından rahatsız olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi proğramında yaptığı açıklamada, ''Türkiye'nin savaşçı politikalarını, savaşı destekleyen politikalarına karşı yüksek perdeden ses çıkartmak ve onu engellemek lazım. Biz çok açık söylüyoruz. Türkiye'nin bu İHA-SİHA satışına engel olmak lazım. Bu savaşı büyüten bir şey.'' dedi.

 

MERDAN YANARDAĞ, TÜRKİYE'NİN ÜRETTİĞİ İHA VE SİHA'LARI KÜÇÜMSEDİ

 

Türkiye'nin başarılı hamlelerinden her zaman rahatsız olan Komünist kafaların medyadaki yüzlerinden olan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, Türkiye'de İHA ve SİHA üretiyor. Bu İHA ve SİHA'lar bir planör. Oyuncak uçak gibi düşünün yani bir uçak teknolojisi filan değil böyle ileri teknoloji filan deniliyor ama yüzde 70'i zaten dışardan gelmiş montajla sağlanıyor. Ama öyle yerli ve milli değil montaj sanayi.'' dedi.

 

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN İHA VE SİHA HAZIMSIZLARINA TOKAT GİBİ CEVAP

 

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ları küçümsemeye çalışan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a sosyal medya hesabından cevap veren Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ''Katranı kaynatsan olur mu şeker, Cinsini sevdiğim cinsine çeker. TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. Sebeb-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle birşey.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye, başarılı hamlelerini, hazmedemeyen, Komünist kafalar, savunma sanayi, üretimi ve satışı, engel olunması, çağrısı, Selçuk Bayraktar, Milli ve yerli
Yorumlar
Haber Yazılımı