MHP'li İsmail Özdemir'den İttifaklar Karşılaştırması
Haber Detayı
15 Kasım 2020 - Pazar 19:45 Bu haber 3104 kez okundu
 
MHP'li İsmail Özdemir'den İttifaklar Karşılaştırması
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye'nin milli meseleleriyle yoğrulan Cumhur İttifakı'nın hedeflediği Kızılelma'ya koştuğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li İsmail Özdemir'den İttifaklar Karşılaştırması

Cumhur İttifakı ile siyasi rakiplerini kıyaslayarak değerlendirmelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, siyasi rakipleri kendi içlerinde ayrılık ve aykırılıklar yaşarken Cumhur İttifakı'nın birlik ve bütünlük içerisinde nerede milli bir mesele varsa ilgilenerek Kızılelma'ya koştuğunu söyledi.

 

NEREDE MİLLİ BİR MESELE VARSA ORADA OLAN CUMHUR İTTİFAKI KIZILELMA'YA GİDİYOR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı vatan derdinde; Karabağ'da, Doğu Akdeniz'de, Kıbrıs'ta, ez cümle nerede bir milli mesele varsa orada tek vücut Kızıl Elmaya gidiyor! Millet İttifakı ise nerede bir hizip, fitne, fesat, fücur var onlarla meşgul! Türk Milleti tertemiz vicdanıyla ayrımı yapıyor!'' dedi.

 

TÜRKİYE İÇİN KİMİN KATKI SAĞLADIĞI VE SAĞLAYACAĞI AÇIKTIR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Millet İttifakı hem kendi içinde hem de mensubu partilerin kendi iç işlerinde derin bir ayrılık ve aykırılık yaşarken, Cumhur İttifakı Türkiye için birlikte aynı his, azim ve kararlılıkla yoluna devam ediyor. Kimin Türkiye'ye katkı sağladığı ve yarınlar için de sağlayacağı açık.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı Kızılelma, Ak Parti ve MHP, Hedef Kızıle
Yorumlar
Haber Yazılımı