Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli ve MHP'lilere Teşekkür
Haber Detayı
11 Mayıs 2020 - Pazartesi 21:06 Bu haber 3892 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli ve MHP'lilere Teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, desteklerinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'lilere teşekkür ettiğini söyledi.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli ve MHP'lilere Teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısından sonra yaptığı açıklamada her türlü fitneye rağmen Cumhur İttifakı ile Türk Milletinin bekasına sahip çıkıldığını belirterek, bu destekten dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'lilere teşekkür ettiğini söyledi. . 

 

HER TÜRLÜ FİTNEYE RAĞMEN CUMHUR İTTİFAKI İLE TÜRK MİLLETİNİN BEKASINA SAHİP ÇIKTIK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük kriz dönemleri güçlü liderlik, güçlü yönetim gerektirir. Türkiye milletin desteğini almış, ülkemizi hedeflerine ulaştırma hedeflerine sahip bir yönetime sahiptir. Cumhur İttifakı ile yönetimimizi daha güçlü, daha geniş tabanlı hale getirdik. Dört yıla yakın sürede Cumhur İttifakı her türlü fitne, iftira, yalan ve tahrik girişimine rağmen Türkiye'nin, Türk milletinin bekasına sahip çıkarak dimdik ayakta kalmıştır.'' dedi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE VE MHP'Lİ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''MHP'li kardeşlerime, Sayın Bahçeli'ye Cumhur İttifakı'na destek veren tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirmeye kararlıyız. Rahatsız olan çevrelerin hiçbir oyunu bu kutlu yürüyüşü bozmaya güçleri yetmeyecektir. Terör örgütlerini, Türkiye düşmanlarıyla maruf güçleri bizzat yuvalarında bozguna uğratmaya devam edeceğiz. Akdeniz, Kıbrıs, Ege'deki haklarımızı korumaya sürdüreceğiz. Meydanı FETÖ, PKK, Ermeni ve Rum lobilerinden şer güçlerinin hiçbirine bırakmayacağız. Yurt dışındaki finans kuruluşlarıyla ekonomimizi çökerteceğini sananları hüsrana uğratmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ 10 ÜLKESİ HEDEFİNE ULAŞMAKTA KARARLIYIZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ellerini ovuşturarak ülkemizin dizlerinin üzerine çökmesini ve böylece sıranın kendilerine gelmesini bekleyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz. Demokrasi ve hukuk içinde milletimizden aradığı destekleri bulamayanların darbeden, dış yönetime kadar her türlü faşist yönteme sarılmamaları beyhudedir. 70 yıldır denedikleri şekilde kaos, terör, kriz, darbe, cunta, müdahaleden medet umanlara boşuna beklediklerini bir kez daha göstereceğiz. Türkiye'nin terörle mücadelenin başarısız olduğunu, ekonomisinin çöktüğünü salgının tırmandığını görmek için adeta yanıp tutuşanlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Bizim hesaplaşma yerimiz sandıktır. Milli iradenin arkasından dolanmaya çalışanlar bir kez daha milletimizden hak ettikleri cevabı alacaklardır. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi hedefine ulaştırmakta kararlıyız. Koronavirüs salgını sonrası yeniden oluşacak küresel yönetim sisteminde Türkiye inşallah hak ettiği yeri alacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dan, Bahçeli, ve, MHP'lilere, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı