Sakaryalılara Hakaret Eden Mütercimler'e MHP'den Sert Tepki
Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 15:11 Bu haber 3627 kez okundu
 
Sakaryalılara Hakaret Eden Mütercimler'e MHP'den Sert Tepki
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Erol Mütercimler'in Sakaryalılara hakaret etmesine sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
Sakaryalılara Hakaret Eden Mütercimler'e MHP'den Sert Tepki

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, katıldığı bir televizyon proğramında Sakaryalılara hakaret eden Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Mütercimler'e tepki göstererek, Erol Mütercimler'in millet vicdanında mahkûm olacağını ve hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

 

EROL MÜTERCİMLER'İN SAKARYALILARA HAKARETİ

 

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Mütercimler, bir televizyon proğramında yaptığı konuşmada Sakaryalılara hakaret ederek, ''Bu Sakarya bölgesi FETÖ'cülerin yuvalanması hepsi oradan çıktı. Bu Sakarya bölgesinde noluyo? Niye burada, buradaki bu rezalet nedir? Sakarya bölgesinde oturanların kalpleri kırılırsa da canları cehenneme, kırılsın. Aynen öyle söylüyorum'' demişti.

 

MHP'Lİ BÜLBÜL'DEN EROL MÜTERCİMLER'E SERT TEPKİ

 

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir TV kanalında Erol Mütercimler isimli şahıs, kamuoyuna yansıyan beyanları ile Milli birliğimizin üzerine titreyen, vatanı ve milleti için her türlü fedakarlığı göze almış olan Sakaryamıza ve Sakaryalılara yönelik küstahça suçlamalarda bulunmuştur. Bu şahsın yaptığı açıklamaların, toplumumuzu kin ve nefret duyguları ile birbirine düşman etmeye yönelik açıklamalar olduğu açıkça ortadadır.'' dedi.

 

EROL MÜTERCİMLER HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK

 

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, ''Sakarya’nın ve Sakaryalıların tarihimizin her döneminde milli birliğimiz ve bütünlüğümüz için yüksek bir feragat duygusuyla, yaptığı hizmetleri görmezden gelmek veya yok saymak büyük bir aymazlıktır. Bunun bilinçli bir şekilde yapılması ise alçaklıktır. Huzurumuzu, kardeşliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenler, Türk milletini birbirine düşman etmeye çalışanlar, dün olduğu gibi bugün de yarın da hüsrana uğrayacaktır. Erol Mütercimler denilen şahıs da millet vicdanında mahkûm olacak, hukuk önünde hesap verecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Muhammed Levent Bülbül, Sakaryalılara hakaret, Erol mütercimler, Türk milleti, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı