MHP'li Avcı'dan Üç Hilal'i Zirveye Dikme Kararlılığı
Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 19:42 Bu haber 4426 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Üç Hilal'i Zirveye Dikme Kararlılığı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da doğan MHP'nin yükselerek Devlet ve Millet hayatına etki etmeye devam edeceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Üç Hilal'i Zirveye Dikme Kararlılığı

 26 Eylül 2020 tarihinde cumartesi günü saat 10.00’da Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan MHP Adana İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da doğan MHP'nin yükselerek Devlet ve Millet hayatına etki etmeye devam edeceğini belirterek, Üç Hilal'i zirveye taşıma azim ve kararlılığı içinde olduklarını söyledi.

 

ADANA'DA DOĞAN MHP YÜKSELEREK DEVLET VE MİLLET HAYATINA ETKİ ETMEYE DEVAM EDECEK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Başbuğ Alparslan Türkeş’le birlikte siyaset sahnesine çıkan, Adana’da doğan, Adana’dan yükselerek devlet ve millet hayatına etki eden, yön veren Milliyetçi Hareket Partisi, Adana’da 13. Olağan Kongresini gerçekleştirecek olmanın onurunu yaşıyor. Yarım asrı geçen zamanda öznesi daima devlet ve millet olan bu kutlu Hareket, bugün de çok saygıdeğer hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşatmaya devam etmektedir.'' dedi.

 

ÜÇ HİLAL'İ ZİRVEYE TAŞIMA AZİM VE KARARLILIĞI İÇİNDEYİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''MHP Adana olarak ülkemize, milletimize, liderimize, davamıza, kıymetli hemşehrilerimize karşı sorumluluk bilincini hiç unutmadan, bayrağımızı zirveye taşıma azim ve kararlılığı içindeyiz. Başbuğ’un izinde kutlu maziden, Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde mutlu atiye yürüyen bir Hareketiz. Ülkemize hizmet için sevgiyle, vefa ile, sadakatle ve azimle ülkü yolunda yorulmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ şiarıyla düzenleyeceğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Üç Hilal, Zirveye dikeceğiz, Adana MHP, Ülkücüler, Adanada doğan MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı