Ramazan Kurtoğlu: İki Bakanlık Milli Güvenlik Esaslı Yapılandırılmalı
Haber Detayı
20 Mart 2020 - Cuma 14:46 Bu haber 72612 kez okundu
 
Ramazan Kurtoğlu: İki Bakanlık Milli Güvenlik Esaslı Yapılandırılmalı
Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, Tarım ve Sağlık Bakanlıklarının Milli Güvenlik esaslı yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.
TEKNOLOJİ Haberi
Ramazan Kurtoğlu: İki Bakanlık Milli Güvenlik Esaslı Yapılandırılmalı

Küresel güçlerin siyasi ve ekonomik yönden ülkeler üzerindeki hakimiyet savaşları konusunda bir çok kitap yazan Akademisyen, ekonomist ve yakınçağ siyasi tarih uzmanı Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, küresel güçlerin önümüzdeki dönemde su, gıda ve sağlık üzerinden Biyo Politik Savaşı hızlandıracağını belirterek, coronavirüs salgınının tam manasıyla biyolojik bir savaşın ürünü olduğunu ve Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı kurumlarını Milli Güvenlik esaslarına göre çok hızlı bir şekilde yeniden yapılandırması gerektiğini söyledi.

 

TARIM VE SAĞLIK BAKANLIĞI MİLLİ GÜVENLİK ESASLI YENİDEN YAPILANDIRILMALIDIR

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Önümüzdeki dönem su, gıda, sağlık ve sağlık istihbaratı önem arzediyor. Biyo Politik Savaşlar kitabını yazdım. 2023'den sonra su savaşlarının başlayacağı ABD istihbarat raporlarında vardır. Önümüzdeki yılların savaş konsepti milletlerin insan-hayvan-bitki varlıklarına stratejik vuruşlar şeklinde olacaktır. Sessiz silahlarla, gıda , su, virüsler/ilaç/sağlık istihbaratı en önemli unsurlar. Politik ayrılıklarımızı bir kenara bırakıp vatanımız için birlik olmalıyız. Önümüzdeki dönemde Tarım Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı en az Milli Eğitim ve Milli Savunma kadar stratejik kurumlar olup bu iki bakanlığın Milli Güvenlik bağlamında kadro vs anlamında yeniden yapılandırılmaları gerekir.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS TAM MANASIYLA BİYOLOJİK BİR SAVAŞ ÜRÜNÜDÜR

 

Akademisyen Ramazan Kurtoğlu, ''Coronavirüs/Kovit-19 tam manasıyla bir biyolojik savaş unsurudur. Biyolojik savaşı sadece ölen insan sayısına indirgeyen bilmiş cahillerin dünyadan haberi yok. Virüs/korku imparatorluğu üzerinden sanal para-Lego din-sentetik insan projesi hızlandırılıyor. Psiko yıkım ve teslimiyet. Kovit-19 sonrası; semavi ve felsefi dinlerin mabetleri boşalıyor,nakit para kullanmayın, aşısı ve çaresi şimdilik yok deniyor, Çin ve küresel ekonomiye şimdiden 5 tril.dolar vuruyor ama biyolojik savaş değilmişşşş. Hepsi niçin ve neye hazırlık?Herşeyin sanalına davet tesadüf mü? Küresel finans oligarşisi, sentetik insan ve üçüncü tür için beslenme sisteminin dört temel gıda maddesi buğday, mısır, pirinç ve soyayı ele geçirmiş olup; genetik değişikliklerini 95 tamamlamışlardır.Hepsi 10 ulus üstü şirketin kontrolündedir.Buğdayın 90'ı 4 şirketin elindedir'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ramazan, Kurtoğlu:, İki, Bakanlık, Milli, Güvenlik, Esaslı, Yapılandırılmalı, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı