MHP Diyarbakır İl Başkanlığından Provokasyon Uyarısı
Haber Detayı
20 Mart 2020 - Cuma 10:29 Bu haber 2221 kez okundu
 
MHP Diyarbakır İl Başkanlığından Provokasyon Uyarısı
MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, provokasyona gelmemeleri konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
MHP Haberi
MHP Diyarbakır İl Başkanlığından Provokasyon Uyarısı

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, coronavirüs salgınıyla mücadele konusunda Diyarbakırlılara yaptığı uyarı açıklamasında, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere uyulması gerektiğini ve camilerin kapalı olmasını provoke etmek isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

 

CAMİLERİN KAPATILMASI MÜSLÜMAN HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİNDİR

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs, insan vücuduna hemen nüfuz ederek çok hızlı yayılmaktadır. Toplu yaşamı her alanda etkileyen coronavirüs salgınına karşı devletimiz gereken tedbirleri almıştır. Alınan tedbirler arasında ülkemiz ve halkımızın sağlığı açısından cuma namazı camilerde kılınmayacak. Binlerce kişiye virüsün bulaşma ihtimalinin yüksek boyutlarda olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu tedbirin Müslüman halkımızın sağlığı için ne kadar önemli olduğu anlaşılacaktır.'' dedi. 

 

CAMİLERİN KAPALI OLMASINI PROVOKE ETMEK İSTEYENLERE KARŞI DİKKATLİ OLALIM

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Coronavirüs tedbirleri kapsamında camilerin kapalı olmasını, art niyetli bazı çevreler provoke etmek isteyebilir. Zor ve sıkıntılı bu günleri daha zor ve sıkıntı hale getirebilir. Bu konuda vatandaşlarımızın dikkatli davranması ve provokasyona gelmemesi, bu zor günlerde aklı selim davranılmasını temenni ediyoruz. İbadetin en büyüğü insanlığı korumaktır . Sağlık Bakanlığının hazırladığı tedbirlere ve talimatlara uyulması birinci dereceden Müslümanlık ve vatandaşlık görevimizdir. Allah bu zor günleri tez zamanda halkımızdan ve devletimizden uzak tutmasını diliyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Diyarbakır, İl, Başkanlığından, Provokasyon, Uyarısı, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı