Partisinden İstifa Eden Belediye Başkanı Ak Parti'ye Geçti
Haber Detayı
02 Haziran 2020 - Salı 13:52 Bu haber 3513 kez okundu
 
Partisinden İstifa Eden Belediye Başkanı Ak Parti'ye Geçti
Partisinden istifa eden Belediye Başkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katıldı.
SİYASET Haberi
Partisinden İstifa Eden Belediye Başkanı Ak Parti'ye Geçti

Yalova'nın Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi'nde 31 Mart Yerel Seçimlerine Saadet Partisi adayı olarak girip seçilen Mücahit Kaçar, partisinden istifa ederek Ak Parti'ye katıldığını açıkladı. Ak Parti Yalova İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Tavşanlı Belde Belediye Başkanı Mücahit Kaçar'a rozetini taktı.

 

TAVŞANLI BELDESİ HİZMET VE YATIRIMLARLARLA GELİŞECEK

 

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, katılım töreninde yaptığı açıklamada, ''Tevazu, Samimiyet ve Gayret diyerek çıktığımız bu yolda Gönül Belediyeciliği Anlayışı ile Millete Hizmet Yolunda İl Başkanlığımızın görüşü ve Genel Merkezimizin kararı ile Tavşanlı Belde Belediye Başkanı Mücahit Kaçar Partimize katılım sağlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun. İçinde bulunduğumuz süreçte AK Parti belediyelerinin farkı vatandaşımız tarafından daha net görülmeye başlanmıştır. Tavşanlı Belde Belediyesinin önceden olduğu gibi önümüzdeki dönemde de hizmet ve yatırımlarla gelişmesi ve büyümesi noktasında karar alınmıştır.'' dedi.

 

Foto - Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde geçen yıl yapılan yerel seçimlere, Saadet Partisi'nden giren Mücahit Kaçar, belediye başkanı oldu. Başkan Kaçar, 15 ay sonra AK Parti’ye geçti. Mücahit Kaçar’a rozetini AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş taktı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tavşanlı Belde Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Tavşanlı Belediyesi, Mücahit Kaçar, ak Parti Haberleri, Yalova, Ak Parti Yalova, Ak Parti Altınova
Yorumlar
Haber Yazılımı