MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Manidar Göndermeler
Haber Detayı
02 Haziran 2020 - Salı 15:41 Bu haber 2846 kez okundu
 
MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Manidar Göndermeler
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bazı kimselerin çıkarları olmadan kimseyle kötü olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Manidar Göndermeler

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda isim vermeden eleştirilerde bulunarak, bazı kimselerin suya sabuna dokunmadan kamuflaja büründüğünü ve çıkarları olmadan kimseyle kötü olmadığını söyledi.

 

BAZILARI KAMUFLAJA BÜRÜNÜP SUYA SABUNA DOKUNMAZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Bazıları vardır duvar dibinden yürür, kamuflaja bürünür, suya sabuna dokunmaz! Müphem hedeflerle, melun heveslerle meşgul olurlar. Dert yok tasaları yoktur. Lafa geldi mi mangalda kül bırakmazlar, zannederseniz yaşayan dava devleridir! Kazandıklarını sanırken hep kaybederler!'' dedi.

 

BAZILARI ÇIKARLARI OLMADAN KİMSEYLE KÖTÜ OLMAZLAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Yine bazıları vardır, kimseyle kötü olmazlar, mücadele edenleri bıyık altında gülerek izlerler, ama bir çıkarları varsa, bakarsanız kurşun asker olup çıkarlar! Makam ve mevkide hep önde, mihnet ve meşakatte sonlarda bile değillerdir. Zavallılar, ziyan ve zillet içindeler!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, manidar eleştiriler, suya sabuna dokunmazlar, ülkü devleri, MHP Haberleri, MHP İstanbul
Yorumlar
Haber Yazılımı