Partisinden Ayrılan Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
13 Ekim 2020 - Salı 10:17 Bu haber 3896 kez okundu
 
Partisinden Ayrılan Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Partisinden istifa eden Belediye Meclis Üyesi Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçti.
MHP Haberi
Partisinden Ayrılan Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi seçilen Murat Özdemir, partisinden ayrılarak MHP'ye katıldı.

 

CORONAVİRÜS SÜRECİ BİTTİĞİNDE BİNLERCE KİŞİ MHP'YE KATILACAK 

 

Mhp Altınova İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen törende, MHP'ye katılan Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir'e rozetini takan MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, ''Murat Özdemir kardeşimiz, MHP’ye çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Görülüyor ki Türkiye genelinde de MHP'ye çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccühün aynısını Yalova’da da görüyoruz. İnşallah şu pandemi süreci bittikten sonra Yalova’da binlerce vatandaşımız MHP'ye katılım sağlayacak. Onunda müjdesini şimdiden veriyorum. Murat kardeşimize saflarımıza geçtiği için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

DAHA NİCELERİNİN MHP'YE KATILMASI DİLEĞİYLE

 

MHP Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar, Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir'in Mhp'ye geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir Mhp'ye katılım sağladı. Mhp Altınova İlçe binamızda gerçekleştirdiğimiz rozet takma merasiminde  Murat Özdemir kardeşimizin rozetini İl Başkanımız Sayın Namık Öz taktı. Sonrasında Merkez Çay Oçağinın ev sahipliğinde genel ve yerel istişarede bulunduk. Partimize geçiş sürecine emeği geçen, öncelikle Teş. Sor. Bşk. Yrd Özkan Özdemir'e ve tüm ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz. Murat Özdemir Kardeşimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler Ülkücü Hareketin her zaman yanında olduğunu bilmesini isteriz.'' dedi.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi, Murat Özdemir, MHPye geçti, katılım töreni, MHP Yalova İl Başkanı, Namık Öz, MHP Altınova, Serkan Dikyar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı