Akıncı Kıbrıs Harekatı'nda Yanlışlıkla Türk Tarafında Kalmış
Haber Detayı
12 Ekim 2020 - Pazartesi 18:59 Bu haber 6854 kez okundu
 
Akıncı Kıbrıs Harekatı'nda Yanlışlıkla Türk Tarafında Kalmış
Terör ve Güvenlik Uzmanı Emekli Albay Coşkun Başbuğ, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın yanlışlıkla KKTC'de kaldığını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Akıncı Kıbrıs Harekatı'nda Yanlışlıkla Türk Tarafında Kalmış

Rum yanlısı politika izlemesi ve Türkiye düşmanlığıyla tanınan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın 1974 Kıbrıs Barış Harekatında yanlışlıkla Türk tarafında kaldığını belirten Terör ve Güvenlik Uzmanı Emekli Albay Coşkun Başbuğ, Akıncının gidişiyle KKTC topraklarının Rumlar’a peşkeş çekilmekten kurtulacağını söyledi.

 

MUSTAFA AKINCI 1974 KIBRIS BARIŞ HAREKATINDA YANLIŞLIKLA TÜRK TARAFINDA KALMIŞ

 

KKTC topraklarının bir kısmını Rumlara peşkeş çekmek isteyen KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki gösteren Terör ve Güvenlik Uzmanı Emekli Albay Coşkun Başbuğ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nda yanlışlıkla Türk tarafında kalan Mustafa Akıncı ilk tur seçimlerde havlu attı. İkinci tur seçimlerden sonra bay bay diyecek olan Akıncının gidişiyle KKTC toprakları nefes alacak ve Rumlar’a peşkeş çekilmekten kurtulacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Terör ve Güvenlik Uzmanı, Emekli Albay Coşkun Başbuğ, KKTC Cumhurbaşkanı, Mustafa Akıncı, yanlışlıkla, Türk tarafında kalmış, Kıbrıs Barış Harekatı
Yorumlar
Haber Yazılımı