MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Ankara Mesajı
Haber Detayı
13 Ekim 2020 - Salı 09:13 Bu haber 2932 kez okundu
 
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Ankara Mesajı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Kurtuluş mücadelesinin karargâhı olan Ankara'yı sevmenin Türkiye'yi sevmenin işareti olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Ankara Mesajı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Ankara'nın Başkent ilan edilişinin 97. yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünün sembolü olan Başkentimiz Ankara'yı sevmenin Türkiye Cumhuriyeti'ni sevmenin işareti olduğunu söyledi.

 

ANKARA'YI SEVMEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ SEVMENİN İŞARETİDİR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kurtuluş mücadelesinin karargâhı, ülkemizin ve aziz milletimizin bölünmez bütünlüğünün sembolü başkentimiz Ankara, tarihe adını yazdırmış ve kanla sulanmış vatan toprağıdır. Türk milletinin kalbi olan Ankara’yı sevmek, Türkiye Cumhuriyeti'ni sevmenin işaretidir.'' dedi.

 

ANKARA'NIN BAŞKENT İLAN EDİLİŞİNİN 97. YILI KUTLU OLSUN

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''13 Ekim 1923’te Ankara’mızın başkent ilan edilişinin 97. yılı kutlu olsun. Bu vesileyle Milli mücadeleyi zaferle taçlandıran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, ayrıca bu kutlu kararda imzası olan o günün tüm değerli milletvekillerini hürmet, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fatih Çetinkaya, Başkent oluşu, Ankarayı sevmek, Türkiyeyi sevmek, MHP, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı