Partilerinden İstifa Eden Kadınlar MHP'ye Katıldı
Haber Detayı
14 Ağustos 2021 - Cumartesi 19:51 Bu haber 5624 kez okundu
 
Partilerinden İstifa Eden Kadınlar MHP'ye Katıldı
Partilerinden istifa ederek MHP'ye katılan kadınlar, vatanını ve milletini seven herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet etti.
MHP Haberi
Partilerinden İstifa Eden Kadınlar MHP'ye Katıldı

Erzurumlu kadınları MHP'ye üye yapmak için çalışmalarını sürdüren MHP Erzurum İl Kadın Çalışma Grubu, partilerinden istifa eden 48 kişiyi MHP'ye üye yaptı. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'ın katılımlarıyla düzenlenen törende yeni üyelere Üç Hilal rozeti takıldı.

 

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ'TAN AÇIKLAMA

 

Partilerinden istifa ederek MHP'ye katılan 48 kişiye, İl Başkanlığında düzenlenen törende rozetlerini takan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, törende yaptığı konuşmada, ''Partimize üye olan hanımefendi kardeşlerimize teşekkür ederken, onlara büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta hissettireceğimizi ifade etmek istiyorum. Yeni katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yaptığımız çalışmalarla önümüzdeki günlerde yeni katılımların olacağını şimdiden müjdelerken, bu durum Teşkilatımız için moral kaynağı oluşturmaktadır. Ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynağı olan MHP'nin güncel olarak üye kazanması ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olması sürecektir. Yeni üyelerimizle birlikte daha güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bizlerle omuz omuza yürüme niyetini ortaya koyan değerli yeni üyelerimizle daha güçlü olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Allah’ın izniyle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek sorunları çözme noktasında gayretlerimizi sürdüreceğiz.'' dedi. 

 

MHP'YE YENİ KATILAN KADINLARDAN ORTAK AÇIKLAMA

 

Üç Hilal rozetlerini takarak MHP'ye üyelik formlarını imzalayan kadınlar, Türkiye'ye karşı yapılan iç ve dış saldırıların arttığı bir dönemde ülke menfaatleri için MHP'yi tercih ettiklerini belirterek, ''MHP'ye katılım sağlayarak ülkemizin kalkınmasına ve geleceğe güvenle bakmasına katkı sunacağımıza inanıyoruz. Bir nebze katkımız olsun diye var gücümüzle değerli partimizle yürüyeceğiz. Bu noktada ülkemiz ve geleceğimiz için herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.'' açıklamasında bulundular. 

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Erzurum İl Başkanı, Naim Karataş, partilerinden, istifa eden, kadınlar, katıldılar, MHP, ülkenin geleceği, herkesi davet ediyoruz, MHP Çatısı, Üç Hilal
Yorumlar
Haber Yazılımı