MHP'li Başkan Çay'dan Afet Bölgelerine Yardım
Haber Detayı
14 Ağustos 2021 - Cumartesi 17:31 Bu haber 2227 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Afet Bölgelerine Yardım
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, orman yangınlarından ve sel felaketinden zarar gören vatandaşlara yardım elini uzattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Afet Bölgelerine Yardım

Orman yangınlarında hayvanları telef olan köylülere ve sel felaketinden zarar gören vatandaşlara yardım elini uzatan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara 50 adet küçükbaş hayvan gönderirken, Kastamonu'da yaşanan sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 1 TIR dolusu su gönderdi. 

 

50 ADET KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YARDIMI

 

Orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım edilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin başlatmış olduğu, yangın bölgelerinde yaşam kaynakları olan besi hayvanları yanan köylülerimize yardım amaçlı başlatılmış olan kampanyaya, Pozantı Belediyesi olarak 50 adet küçükbaş keçi ve koyun bağışı ile destek veriyoruz. Rabbim acılarına ortak olmayı nasip etti. Yardımlarımızı kabul buyursun.'' dedi.  

 

KASTAMONU'YA 1 TIR DOLUSU SU GİDİYOR

 

Kastamonu'da yaşanan sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlara yardım edilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Kastamonu’da meydana gelen büyük sel felaketi neticesinde su alt yapı hatlarındaki büyük hasardan dolayı bölgede en çok ihtiyaç ürünlerinden birisi olan su ihtiyacı için yaptığım görüşmeler neticesinde talebimi olumlu karşılayan Pozantı Hayat Su Fabrika Müdürü değerli dostum Kasım İyidiker ve Yönetici Murat Şaylı  beyefendiye şahsım, Pozantı Belediyesi ve Pozantı halkı adına anlayış göstererek destek oldukları için teşekkür ederim. Sakarya Hendek Fabrikasından Pozantı Belediyesi adına Kastamonu Belediye Başkanımız Değerli Dostum Dr. Adil Vidinlioğlu beyefendiye teslim edilmek üzere 1 Tır dolusu su bugün yola çıkarak afet bölgesine teslim edilecektir. Allah yardımcıları olsun inşallah." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, orman yangınları, sel felaketi, zarar gören, vatandaşlara yardım, hayvan yardımı, su yardımı, Pozantı, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı