MHP Yangınzedelere Hayvan Dağıtmaya Devam Etti
Haber Detayı
14 Ağustos 2021 - Cumartesi 11:09 Bu haber 3085 kez okundu
 
MHP Yangınzedelere Hayvan Dağıtmaya Devam Etti
MHP, orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım etmeye devam etti.
MHP Haberi
MHP Yangınzedelere Hayvan Dağıtmaya Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım edilmesi talimatlarıyla başlayan yardım kampanyasının ikinci etabı Antalya'nın Manavgat İlçesinde gerçekleştirildi. Adana'nın Sarıçam İlçesi Belediye Başkanı Bilal Uludağ, birçok MHP'li Teşkilat ve Belediyeler gibi MHP'nin Manavgat İlçesinde düzenlediği yardım kampanyasına katkı sağlayıp törene katılarak destek oldu.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA

 

Orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım kampanyasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkemizde yaşanan orman yangınları sebebiyle hayvanları telef olan aileler için başlatılan yardım kampanyamızın ikinci etabı bugün Antalya Milletvekilimiz ve MYK üyemiz Abdurrahman Başkan ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla 2 Ağustos 2021’de başlayan ve ilk etabı 9 Ağustos 2021’de, ikincisi ise 13 Ağustos 2021’de gerçekleştirilen yardım kampanyamızla birlikte bugüne kadar toplam 792 küçükbaş ve 71 büyükbaş hayvan, mağdur ailelere dağıtılmıştır. Büyük önem verdiğimiz kampanyamız halen devam etmekte olup, önümüzdeki günlerde mağduriyet yaşayan ailelerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz.'' dedi.

 

MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ABDURRAHMAN BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

 

Orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara yardım kampanyası için düzenlenen törende konuşan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, ''Manavgat ilçemizde yangından etkilenen vatandaşlarımız için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin başlatmış olduğu '5 Koyun, 5 Keçi ve 2 Düve' Kampanyasının ikinci etabını Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Başkanımız Sayın Hilmi Durgun, MYK üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve Üretken Belediyecilik bilinciyle hizmet eden Belediye Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Orman yangınlarındaki kayıpları telafi etmek isteyen vatandaşlarımız, duyarlı davranmış ve bu süreçte asla bizi yalnız bırakmamışlardır. Bu felaketlerde Türk milletinin büyüklüğüne ve yüreğinin kocaman olduğuna bir kez daha şahit olduk. Türkiye yardımlaşma konusunda kenetlenmiş ve tek yürek haline geldi. Biz ziyaret ettiğimiz yerlerde yorulan ve bu süreçte umudu kırılan insanlar gördük. Ancak bu umut kırıklığı ve gözyaşları, birkaç gün içerisinde devletimizin bu konuya gösterdiği hassasiyet ve Teşkilatlarımızın sahada yaptığı çalışmalarla, yüreklerdeki acıları bir nebze hafiflemiş olduk. Tüm Teşkilatlarımızla birlikte, vatandaşlarımızın yaşadığı acıları unutturacak ne varsa yapmaya hazırız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Abdurrahman Başkan, Ahmet Yiğit Yıldırım, Hilmi Durgun, Bilal Uludağ, orman yangını, yardım kampanyası, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı