Parlamenterler Derneği'nden Devlet Bahçeli'ye Destek
Haber Detayı
23 Eylül 2021 - Perşembe 14:37 Bu haber 2081 kez okundu
 
Parlamenterler Derneği'nden Devlet Bahçeli'ye Destek
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını destekleyen Parlamenterler Derneği, önemli açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Parlamenterler Derneği'nden Devlet Bahçeli'ye Destek

Muhaliflerin HDP'yi meşrulaştırma gayretlerine tepki veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına destek veren Parlamenterler Derneği, HDP’yi meşru organ görmenin PKK’yı muhatap almak anlamına geldiğini ve Kürt sorunu var diyenlerin kalbinin Türk Milleti ile atmadığını belirterek Türk Milletinin beklediği duruşu gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin milli vicdana tercüman olduğunu açıkladı.

 

ZEHİRLİ CERAHATİN HEDİFİNİN TÜRK MİLLETİ OLDUĞU AÇIKTIR

 

Türkiye’nin önemli ve etkili sivil toplum kuruluşlarından Parlamenterler Derneği, ''HDP üzerinden eli kanlı bölücü terör örgütü PKK’nın meşrulaştırılmaya çalışılmasına yönelik bir takım tutum ve toksik söylemleri esefle izlemekteyiz. İçteki habisliklerin dışarıya taşması şeklinde tezahür eden bu zehirli cerahatin hedefinin TÜRK MİLLETİ olduğu açıktır.'' ifadesiyle CHP ve İyi Parti’nin söylemlerine sert mesaj verdi.  

 

TÜRK MİLLETİNİN DÜŞMANININ DOSTU OLANLAR ASLA MEŞRU OLAMAZ

 

HDP, milletimizin vicdanında ebeden mahkûm olmuştur. TBMM’de temsil ediliyor gibi gayri ahlaki gerekçelerle HDP’yi meşrulaştırmak, doğrudan terör örgütü PKK’yı meşrulaştırmaktır. Türk Milletinin düşmanının dostu olanlar, terör seviciler, bebek katillerinin hamileri asla ve kat’a meşru olamazlar.

 

AHLAKİ DEĞİLDİR

 

Hukuk normunun meşruiyete paravan edilmesi ahlaki değildir. Bunun yanında HDP hakkında kapatma davası Anayasa Mahkemesinde devam etmektedir. Anayasa Mahkemesi HDP’yi temelli kapattığı zaman bu zehirli tutum ve söylemlerin sahipleri mahcup olmayacak mıdır?

 

MİLLET, TERÖR SEVİCİLERİNİ ASLA AFFETMEZ

 

Aziz Türk Milleti her türlü eza ve cefayı sinesine çeker ancak asla vatanın ekmeğini yiyip, vatana hainlik edenleri affetmez. Milletimizin; ‘O benimdir’ dediği Bayrağımıza kasteden aşağılık katil sürüsünün, her platformda sözcülüğünü yapan, onları sözde özgürlük savaşçısı olarak tanıtan bir siyasi yapıyı nasıl meşru göreceğiz; buna hangi akıl, hangi vicdan razı olur?

 

YEMİNE SADIK KALMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Öncelikle Türkiye Cumhuriyetinde siyaset yapan partileri ve mensuplarını Anayasanın 66. maddesindeki Milletvekili yeminine sadık kalmaya davet ediyoruz. Türk Milleti şuur ve feraset sahibidir, hain ile kahramanı çok iyi tanır. Bu sebeple amaca ulaşmak için her yolu meşru sayan Makyavelist siyasilerin bu yanlışlarından bir an önce dönmeleri temennimizdir.

 

DEVLET BAHÇELİ'YE DESTEK VERİYORUZ

 

Bu noktada MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere kamuoyundan büyük destek gören ‘HDP’yi meşru organ görmek demek, PKK’yı muhatap almak demektir’ beyanına aynen katılıyoruz. Yine; Sayın BAHÇELİ ‘Türkiye’de kürt sorunu diye bir sorun yoktur. Var diyen, olduğunu ısrarla dayatıp iddia eden kim varsa kalbi Türk Milletiyle bir atmayan namertlerdir.’ sözleriyle aziz Türk Milletinin beklediği duruşu göstermiş, milli vicdana tercüman olmuştur. Bu dirayetli tavrın yanında olduğumuzu, habis cerahatlerin Türk Milletinin temiz bünyesine sirayet etmesine alenen karşı çıkacağımızı bilinmesini isteriz.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Lideri, Devlet Bahçeli, açıklamaları, destekleyen, Parlamenterler Derneği, önemli mesaj, Türkiye, TBMM, siyasi parti, meşru görenler, Türk Milleti, tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı