MHP'li Özdemir: Muhalifler Kendilerini Ele Verdi
Haber Detayı
23 Eylül 2021 - Perşembe 08:36 Bu haber 1486 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhalifler Kendilerini Ele Verdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhaliflerin tavırlarıyla kendilerini ele verdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhalifler Kendilerini Ele Verdi

Muhaliflerin HDP'yi meşru görücü açıklamalarını Mustafa Kemal Atatürk'e ihanet olarak değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, milli güvenlik tehdidi haline gelen muhaliflerin tavırlarıyla kendilerini ele verdiğini söyledi. 

 

HDP'NİN MEŞRU GÖRÜLMESİ ATATÜRK'E İHANETTİR

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, etnik bölücülüğe karşı millet iradesine, milletin birlik ve beraberliğine dayanan bir anlayışla Kuvayi Milliye ruhuna sahipti. Bugünkü CHP'nin, etnik bölücülüğün ve terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'yi meşru görmesi Atatürk'e ihanettir!  Atatürk, Türklüğün kutup yıldızıdır. CHP ise fasık yönetimin elinde Türklüğün hasmı olan tüm davranışların sahibidir. Atatürk manda karşıtıdır, bugünkü CHP ise mandacıdır! Atatürk Kuvayi Milliyeci, CHP ise Kuvayi İnzibatiyecidir!

 

TESLİMİYET VE İŞBİRLİKÇİ GÜRUH KENDİLERİNİ ELE VERDİ

 

HDP hakkında açılan kapatılma davası sürerken Kılıçdaroğlu’nun “HDP mecliste olmalıdır” sözü PKK ile CHP arasındaki kirli pazarlığın dışa vurumudur. CHP temsilcileri Irak’ın Kuzeyinde hangi PKK’lı teröristlerle buluşup ne konuştularsa acilen kamuoyuna açıklanmalıdır. CHP açık bir milli güvenlik tehdidi haline dönüşmüştür. Her fırsatta CHP yancılığı yapan, tutma edasıyla davranan İP’in de bitme noktasına gelen PKK terör örgütünün imdadına koşarak HDP’ye kol kanat germesi fotoğrafı tamamlamış, teslimiyet ve işbirlikçi güruhu ele vermiştir.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalifler, teslimiyetçi, işbirlikçi güruh, kendini ele verdi, ihanet, Atatürk, siyasi partiler, tavırlar, açığa çıktı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı