Osman Diyadin'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Zor Soru
Haber Detayı
30 Ocak 2022 - Pazar 13:50 Bu haber 5232 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Zor Soru
Gazeteci yazar Osman Diyadin, başkalarına akıl veren Meral Akşener'e asla cevap vermeyeceği zor soruyu sordu.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Zor Soru

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşen Ekrem İmamoğlu'nun görüşme ayrıntılarına yönelik halka açıklama yapması gerektiğini belirten İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Gazeteci yazar Osman Diyadin, Aralık ayında dört kez ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşen Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu'na akıl vermeden önce kendisinin Büyükelçiler ile ne konuştuğunu açıklaması gerektiğini söyledi. 2023 seçimlerine yönelik öngörülerde bulunan Diyadin, muhalefet partisi liderlerinin tasfiye sürecinin başlayacağını söyledi.

 

İMAMOĞLU'NA AKIL VEREN AKŞENER, BÜYÜKELÇİLERLE NE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ ÖNCE KENDİ AÇIKLASIN

 

Bengü Türk TV'de yayınlanan İdil Belek'in sunduğu Haftanın Raporu proğramında, Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşmesi konusunda açıklama yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşmesi tam bir skandaldır. Meral Akşener'in konuya ilişkin yaptığı, 'O görüşme ülkemiz için kritik bir görüşmeyse, milletimizin de ne olup bittiğini bilmeye hakkı vardır. Gereğini yapın. Hem devlet ahlakı hem de milletimizin size verdiği görevin sorumluluğu bunu gösteriyor.' açıklaması da bir skandaldır. Aralık ayında dört kez ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşen Meral Hanım bunu Ekrem İmamoğlu'na söylerken, kendisinin aynaya bakması gerekir. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'na akıl vereceğine önce kendisinin ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile ne görüştüğünü açıklaması gerekir.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'YE YÖNELİK BÜYÜK BİR KÜRESEL OYUN OYNANIYOR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik, Türkiye'de muhalefet üzerinden büyük bir küresel oyun oynandığına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Ekrem İmamoğlu'nun Büyükelçi ile görüşmesinden Meral Akşener'in haberi vardır. Bir koordinasyon var. Özellikle ABD ve İngiltere Büyükelçileri, muhalefet üzerinde tam saha pres uyguluyor. Bunu net bir şekilde gözlemleyelim. Durup dururken kimse kimseyle görüşmüyor. Hesap ne? Bu hesap ortaya konulmalıdır. Türkiye'de muhalefet üzerinden büyük bir oyun oynanıyor. Bu küresel oyunda ABD ve İngiltere başrol oynuyor. Hedef ne? Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ı devirmek, Sayın Devlet Bahçeli'yi MHP'nin Genel Başkanlığından alıkoymak. Böyle bir operasyon sürüyor.'' dedi.

 

MUHALEFETİN YÖNETTİĞİ BAZI BELEDİYELER GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ

 

Muhalefet partilerinin yönettiği belediyelerin güvenlik sorunu haline geldiğini belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Muhalefet partilerinin yönettiği bazı Belediyelerdeki kadrolaşmalar güvenlik proplemi haline geldi. Binlerce Ülkücüyü işten çıkararak, yerine HDP'lileri, PKK'lıları dolduruyorlar. Bunu MHP'li yöneticiler ve bizlerin dışında gündeme getiren yok. İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul'daki teftişi genişlemelidir. Teftiş başlayınca Ekrem İmamoğlu'nun mağdur olduğunu söylediler. Devletin bekası üzerinde, hiç bir mağduriyet olmaz. Varsa sıkıntı Devlet üzerine gidecek. Sayın Devlet Bahçeli'nin verdiği destek dışında İçişleri Bakan Sayın Süleyman Soylu yalnız bırakıldı.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN 2023 SEÇİMLERİNİ KAZANMASI, MUHALİF LİDERLERİN TASFİYE SÜRECİNİ BAŞLATACAK

 

Cumhur İttifakı'nın başarısıyla sonuçlanacak 2023 seçimlerinin, muhalefet partisi liderlerinin tasfiyesine neden olacağına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Belediyelerin kanunla belirlenen görevleri vardır. Belediyeler, asli görevi dışında gayri milli olma adına işler yapıyorlar. Dünyanın hiç bir ülkesinde Belediye Başkanları böyle bir organizasyona girmez. Dünyanın hiç bir ülkesinde, muhalefet partileri kendi ülkesinin Cumhurbaşkanına hakaret etmek için kanun teklifi vermez. Belki yarın o koltuğa siz oturacaksınız. Böyle bir şey olmaz. Genel çerçevede bakıldığında Türkiye'nin muhalefet sorunu vardır. Türkiye, bu muhalefetten mutlaka temizlenmelidir. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı ortağı Erdoğan ve Bahçeli yeniden başarılı olursa, sadece kendi partilerine değil Türkiye'ye ve hatta muhalefete çok büyük hizmeti olacak. Çünkü; Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu hepsi siyasetin çöplüğüne gidecek. Muhalefetin önü açılacak. Milli bir muhalefet ortaya çıkacak. 2023 seçimleri, sadece Cumhur İttifakı için değil, muhalefet seçmeni için de önemlidir. Türkiye'nin menfaati dışında her şeyi savunuyorlar. Türkiye'nin aşı üretmesine, yeri otomobil üretmesine, İHA ve SİHA üretmesine karşı olan bir muhalefet anlayışı var. Böyle bir muhalefet olabilir mi? Türk Milliyetçilerini iktidara getireceğiz diye yola çıkan ve nasıl kurulduğu belli olan İyi Parti, HDP ile iş birliği yapıyor. Anketler üzerinden MHP'yi aşağıya çekme oyununun arkasındaki güçler ortaya çıkarılmalıdır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, başkalarına, akıl veren, siyasetçi, asla, cevap vermeyeceği, zor soru, Büyük elçi görüşmesi, küresel güç, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı