MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener Hakkında Olay Açıklama
Haber Detayı
29 Ocak 2022 - Cumartesi 20:45 Bu haber 3630 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener Hakkında Olay Açıklama
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tutsak olduğu merkezleri açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Akşener Hakkında Olay Açıklama

Cumhur İttifakı'nı bir an önce iktidardan uzaklaştırmak için Türkiye'ye her kötülüğü organize eden küresel güçlerin tutsağı haline gelen Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP ve Cumhur İttifakı'na karşı içinde beslediği kin ve nefreti söylemlerine yansıtan Meral Akşener'in, küresel talepleri yerine getirmek için erken seçim istediğini söyledi. 

 

KİN VE NEFRET SÖYLEMLERİ ELİNE YÜZÜNE DOLANMAYA BAŞLADI

 

MHP ve Cumhur İttifakı'na karşı içinde beslediği kin ve nefreti söylemlerine yansıtan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Öfkenin, nefretin, kinin, düşmanlığın, hasetin, kör karşıtlığın içinde kol gezmesine mani olamayan müdirenin konuştuğu şeyler, sonu gelmeyen bir ip gibi şuursuzca eline ve yüzüne dolanır hale gelmiştir.'' dedi.

 

KÜRESELCİLERİN TUTSAĞI OLAN AKŞENER, SÜREKLİ ERKEN SEÇİM İSTİYOR

 

Cumhur İttifakı'nı bir an önce iktidardan uzaklaştırmak için Türkiye'ye her kötülüğü organize eden küresel güçlerin tutsağı haline gelen Meral Akşener'in, sürekli olarak küreselcilerin erken seçim talebini dillendirdiğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Körler sağırlar diyaloguyla, kuru ve uğultulu bir gürültüyle biraraya gelmiş zillet cephesinde tutunmaya çalışan, küresel medya merkezlerinin, neoconcuların tutsağı olan müdire zihinsel bir kakafoni hali yaşamaktadır. Kötülüğün rahatça gezip dolaştığı bir ruh hali içinde, alnında ihanet yazısı ile uzadıkça belirginleşen çizgiler hayatını dört duvar misali sarmış, cahil cesareti ve kifayetsiz muhterislikle geçen yaşamı kendisine bir hayır getirmemiş, şerrin sadıklarından olmuştur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, tutsak olan, siyasetçi, onların tutsağı, erken seçim, talepleri, küreselciler, sürekli olarak, söylemler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı