MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den İl Kongresi Açıklaması
Haber Detayı
25 Eylül 2020 - Cuma 10:27 Bu haber 4091 kez okundu
 
MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den İl Kongresi Açıklaması
Mhp Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den İl Kongresi Açıklaması

İki adayın yarışacağı 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'ne yönelik İlçe Teşkilatı ve İl Delegeleri ile toplantı yapan Mhp Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, MHP Adana İl Başkanlığı görevini halen yürüten Bünyamin Avcı'yı destekleyeceklerini söyledi.

 

MHP ADANA İL KONGRESİ'NE YÖNELİK ORTAK KARAR

 

MHP Adana İl Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Mhp Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı Başkanlık divanı ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Adana İl Başkanlığı Kongresinde İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı’ya tam desteklediklerini açıkladılar.'' dedi.

 

MHP KONGRELERİNDE KİŞİSEL HIRSLARLA HAREKET EDİLMEZ

 

Mhp Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, ''Mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğumuz MHP'nin yetkili organları, Adana İl Kongremizin 26 Eylül 2020 tarihinde yapılması için gerekli kararı almışlardır. MHP'nin kongrelerini diğer siyasi partilerin kongrelerinden ayıran en temel özellik, kişisel hırsların değil, milli hedef ve beklentilerin dile getirilmesi zaruretidir. Zira biz sıradan bir siyasi parti değil, Türk milletinin umut kapısıyız. O sebeple, MHP'nin kongrelerinde Ahmetler, Mehmetler, Hasanların siyasi gelecekleri değil, büyük milletimizin istikbali konuşulur. Tarife gerek yoktur. Nasıl bir Türkiye manzarası ile karşı karşıya olduğumuz aşikardır. Milli Birlik ve beraberliğimiz, bin yıllık kardeşlik hukukumuz hırpalanmış ve vatan bütünlüğümüz tehdit altına sokulmuştur.'' dedi.

 

MHP SEYHAN İLÇE TEŞKİLATI OLARAK BÜNYAMİN AVCI İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ

 

Mhp Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, ''Davamızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür. Gelecekte bizi büyük bir mücadele beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir mücadele bu! Teşkilatımız ve mensuplarımız daima safları sık tutacak, aramıza nifak tohumları serpmek, ülküdaşlarımızı ahlak ve mantık dışı tartışmalara iterek bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceklerdir. Bugüne kadar ki ilçe kongrelerimiz büyük bir vakar ve ciddiyetle yapıldığı gibi, dayanışma ruhu ve güç birliğiyle 13. Olağan kurultay’ını tamamlayacak olan MHP, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde iktidar yürüyüşüne emin adımlarla devam edecektir. MHP İl ve İlçe teşkilatları da bu mücadelede hep ön saflarda yerini almaya devam edecektir. MHP Seyhan İlçe Başkanlığı olarak MHP 13. Olağan Adana İl Kongresinde İl Başkanımız Bünyamin Avcı ile yola devam kararı almış bulunmaktayız.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mhp Seyhan İlçe Başkanı, Baha Murat Bener, Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Kongresi, destekleme kararı, MHP, MHP Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı