MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Kongre Açıklaması
Haber Detayı
25 Eylül 2020 - Cuma 15:16 Bu haber 19736 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Kongre Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'ne yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Kongre Açıklaması

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 26 Eylül 2020 Cumartesi günü (yarın) Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'ne yönelik yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın katılacağını belirterek, İl kongresi'nde kaybedenin olmayacağını ve kazananın Milliyetçi Hareket olacağını söyledi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN İL KONGRESİ'NE KATILACAK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi 26 Eylül 2020 Cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Kongremize, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın da katılacaktır. 600 delegenin oy kullanacağı Kongre  salonuna, Çin virüsünden kaynaklı salgınla ilgili tedbirler  uygulanacağından, sadece delegeler alınacaktır.'' dedi. 

 

HEDEF 2023 LİDER ÜLKE: TÜRKİYE

 

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'nde kaybedenin olmayacağını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu vesileyle kongredeki ikinci adayımız Mustafa İzgioğlu Beye başarı ve hayırlar diliyorum. Ülkücü-Milliyetçi Harekette kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, bu kongremizde de kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır. Buradan alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel Başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız.'' dedi. 

 

Resim

 

@dbdevletbahceli
 
 .  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, Kazanan Türkiye, Kazanan Milliyetçi Hareket, MHP, İl Kongresi, MHP Adana, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı