MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk Güven Tazeledi
Haber Detayı
28 Ağustos 2020 - Cuma 02:17 Bu haber 5972 kez okundu
 
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk Güven Tazeledi
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Devlet Bahçeli Kapalı Düğün Salonunda yapılan MHP Saimbeyli İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP SAİMBEYLİ İLÇE KONGRESİ'NE YOĞUN KATILIM

 

Divan Başkanlığını MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl'ın yaptığı MHP Saimbeyli İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Adana Kadın kolları Başkanı Alev Ataş, MHP Adana İl Başkan Yardımcılarından Şevki Kaya, Yeşim Akkaş, Hüseyin Zorba, Ak Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Adem Uyanık, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, MHP İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegelerin katılımıyla gerçekleşti. 

 

ADANA'DA KADROLARIMIZIN FIRTINA GİBİ ESECECEĞİ YENİ BİR DÖNEMİ İNŞA EDİYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in temelini attığı yarım asrı geçen şanlı mazimizin onuruyla, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in nakış gibi işlediği istikbalimize duyduğumuz sarsılmaz güven ve gururla, emin adımlarla geleceğe yürüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde tek ses, tek yürek olup, tek liste çıkardığımız kongrelerimizden daha da güçlenmiş olarak Adana’da tüm kadrolarımızın fırtına gibi eseceği yeni bir dönemi inşa ediyoruz.'' dedi.

 

 

BAŞKAN AVCI VE MHP HEYETİ'NİN SAİMBEYLİ İLÇESİNDEKİ ZİYARETLERİ

 

MHP Saimbeyli İlçe Kongresi'ne katılmak için Saimbeyli'ye gelen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk ile birlikte, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'yi ve Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Saimbeyli Şubesi'ni ziyaret ettikten sonra çarşı esnafını ve ilçe sakinlerini ziyaret ederek, sohbet edip sorunlarını dinledi. 

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Fikret Çilingir dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Saimbeyli, İlçe Başkanı, Abdullah Esentürk, İlçe kongresi, güven taz
Yorumlar
Haber Yazılımı