MHP'li Başkan Aslan'dan Kapıkaya Kanyonu'na Davet
Haber Detayı
28 Ağustos 2020 - Cuma 10:19 Bu haber 6069 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Kapıkaya Kanyonu'na Davet
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı'nın turizm potansiyelinin gelişimi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Kapıkaya Kanyonu'na Davet

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı’da bulunan Kapıkaya Kanyonu'nun bölge turizminin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, Karaisalı’da gizli kalmış turizm alanlarının ortaya çıkmasını sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER KAPIKAYA KANYONU'NUN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

 

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da bulunan Kapıkaya Kanyonu hafta sonları vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Adana'ya 72 km, Karaisalı ilçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Kapıkaya Kanyonu temiz havası, eşsiz doğası ve içerisinde bulunan Bahçecik Şelalesiyle doğaseverlerin vazgeçilmez adresi haline geldi. Özellikle hafta sonları Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen binlerce yerli ve yabancı turist Kapıkaya Kanyonu’nu ziyaret ederek temiz havanın ve kanyonun ortasından akan Çakıt çayının keyfini çıkarıyor. 7.250 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru bulunan kanyonun içerisinde ayrıca doğa yürüyüşü, yamaç tırmanışı ve fotoğrafçılık gibi doğa sporları da yapılıyor.

 

ALTI YILLIK GÖREV SÜREMİZDE KARAİSALI'DA TURİZM PATLAMASI OLDU 

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı’nın tarihi, doğası ve turizm alanlarıyla eşsiz bir yer olduğunu belirterek, ''Biz 2014 yılında göreve geldiğimizde ilk iş olarak Karaisalı’da gizli kalmış turizm alanlarının ortaya çıkmasını sağladık. Geçen 6 yıllık süreçte görüyoruzki Karaisalı’da bir turizm patlaması yaşandı ve bu turizm potansiyeli giderek artmaya da devam ediyor. İlçemizde bulunan Varda Köprüsü, Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü Mesire Alanı, Dokuzoluk Mesire Alanı, Karapınar Parkı, Kesirihan gibi turizm alanları yerli ve yabancı turistlerin uğrak alanları olmuş durumda. Ayrıca ilçemizde macera tutkunları için 12 bin m² alana macera parkı kuruyoruz. Bu projemizin yüzde 90’ı tamamlanmış durumda. Kısa süre içerisinde macera parkını hizmete açacağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Kapıkaya Kanyonu, Karaisalı turizm, turizm bölgesi, Karaisalı Belediyesi, MHP Belediyeler, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı