MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir Güven Tazeledi
Haber Detayı
04 Eylül 2020 - Cuma 13:15 Bu haber 8224 kez okundu
 
MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir Güven Tazeledi
MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Karacaoğlan Kültür Merkezi'nde yapılan MHP Feke İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP FEKE İLÇE KONGRESİ'NE YOĞUN KATILIM

 

Divan Başkanlığını MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba'nın yaptığı MHP Feke İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Milletvekili Adayı Cahit Öztok, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, Muhtarlar ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

 

BİR ÜLKÜCÜ OLARAK MHP'DE GÖREVİMİZE DEVAM EDİYORUZ

 

MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, İlçe kongresinde yaptığı konuşmada, ''Yürütmekte olduğum bu şerefli görevi tekrar baş koymanın gururunu ve şuurunu yaşıyorum. Türkiye'nin tarihinde, 48 yıllık bir sürecin her zaman diliminde MHP'nin önemli çabası vardır. Bugünlere gelene kadar Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ortaya koyduğu öneriler ve tarihe mal olmuş muazzam fikirleri hep ışığımız oldu. Elbette Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Türk siyasi hayatındaki cesareti, feraseti, güvenilirliği ve önerileri; 5 bin yıllık Türklüğün kalesi aziz vatanımızda harmanlanmış; böylece risklerin, ihanetlerin ve tuzakların içinden Türkiye'yi güvenli ortama çıkmıştır. İhanetlere, çalkantılara ve sıkıntılara karşı duran Milliyetçi Hareket, milletimizin yegane umudu olmuştur. Bu süreçte Bilge Liderimiz gerektiğinde gövdesini taşın altına sokmakta tereddüt göstermemiştir. Bu nedenle Milliyetçi Ülkücü Hareketin her bir neferinin gönlü rahat, ve de müsterihtir. Unutulmasın ki, Türkiye'nin bugünkü karanlık ve zorluklardan kurtuluşu yolunda ilerlerken alınan her bir kararda liderimizin tecrübesinin imzası vardır. MHP'nin kutlu hedefine ulaşmasına kimsenin köstek olmaya hakkı yoktur. Bizler Ülkücüyüz ve MHP'de aziz milletimize hizmet yolunda görevimize devam ediyoruz.'' dedi.

 

MHP'NİN YERELDE VE GENELDE İKTİDAR OLMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, ''Bugün Feke’de Türk milletinin toyu vardır, aynı inanç ve kararlılık içinde hareketimizin lideri Devlet Bahçeli’nin yolundayız, emrindeyiz emrinde olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket'in davası millet olma davasıdır. Sizler var oldukça, son nefesimize kadar bayrak inmeyecek, ezan susmayacak ve vatan bölünmeyecektir. Milliyetçi Ülkücü Hareket, aziz vatanımızın bölünmemesinin teminatıdır. Bizim davamız yılmadan yıkılmadan mücadelesini sürdüren Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in davasıdır. Feke İlçe Teşkilatı olarak her zaman çok çalıştık ama asla ihanet etmedik. Her daim Kürşad'ın 40 çerisi gibi savaştık, savaşmaya da devam edeceğiz. Bir nefer gibi davamızın sahibi olacağız. Bizler önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin evlatlarıyız. Hep liderimizin sözlerini düstur edindik. MHP'nin yerelde ve genelde iktidar olması için çok çalışacağız.'' dedi.

 

CENAB-I ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

 

MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, ''Bildiğiniz üzere dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle kıymetli bilim kurulunun görüşleri, tedbir önerileri ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatları doğrultusunda kongrelerimiz sosyal mesafe, temizlik  ve maske kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilecektir. Bugünkü İlçe Olağan Kongremizde teşrifleriyle bu salonu şereflendiren sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kongremizin İlçemize, Adanamıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allahın izniyle niyetimiz hayır, akıbetimizde hayır olacaktır. Sizleri en iyi dileklerimle selamlıyor muhabbetlerimi sunuyorum. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi bozmasın.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Feke İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ADANA FEKE OLAĞAN İLÇE KONGRESİ BAŞKAN FİKRET ÇİLİNGİR YÖNETİM KURULU ASİL 01-Ahmet ŞENER 02-Hacı ŞAHİN 03-Mesut ÜNAL YÖNETİM KURULU YEDEK 01-Bayram SARIBOGA 02-Bayram 05- Hilmi ÇATALKAYA Murat DURU 07-Süleyman KIZILTAN 08-Ali KOŞTUR 09- Gökan ÖZKAN 10-Hasbi AYGOREN 11-Serdar DURAN 12-Hacı HÜSEYİN ATA Nebi BAYINDIR 14-Alper YALAVUÇ 04-Mesut ÇÖRTEN 05-Erdem EROL 06-Yunus TÜZÜN 07-Mevlane TOKÖZ 08-Niyazi İŞLER 09-Sezayi KARABATAK 10-Hazret DİNLER 11-İsmail TOKSOY 12-Murat ŞENÖZ 13-Ali DEMİR 14-Mehmet VAROL LDELEGELERASİL 01-Fikret ÇİLİNGİR 02-AhmetSEL 03-Hasret KIZILOLUK 04-Ziya AKÇAN 05-Ömer URAL 06-Mahmut AYGÜN LDELEGELERİ YEDEK 01-Hacı Ahmet AKYOL 02-Erol KARAER 03-Gürhan SEL 04-Mustafa ÖZKARA 05-Hakkı KALKAN 06-Uğur ANDİL'

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: Fikret Çilingir, ayakta ve sakal

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, basketbol sahası ve yazı

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Feke İlçe Başkanı, Fikret Çilingir, İlçe kongresi, güven tazeledi, A
Yorumlar
Haber Yazılımı