MHP'nin Hazırladığı İki Kitap Çıktı Ekonomi ve Strateji
Haber Detayı
05 Temmuz 2022 - Salı 19:21 Bu haber 2956 kez okundu
 
MHP'nin Hazırladığı İki Kitap Çıktı Ekonomi ve Strateji
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin çıkardığı iki kitap hakkında değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'nin Hazırladığı İki Kitap Çıktı Ekonomi ve Strateji

MHP AR-GE Biriminin hazırladığı 'Geleceğin Ekonomi Vizyonu' ve 'Türk Kuşağı: Türkiye’nin Büyük Stratejisi' isimli iki kitap hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her iki esere hakim olan müstesna analiz ve düşüncelerin Türkiye'nin yüksek mücadele ruhuna, sorunlara karşı çare ve çözüm üretme arayışlarına destek sağlayacağını söyledi.

 

MHP AR-GE EKİBİNİN HAZIRLADIĞI İKİ ESER

 

Değerli bir çalışmanın, fedakar bir çabanın, göz nuru bir emeğin mahsulü olan “Geleceğin Ekonomi Vizyonu” ile “Türk Kuşağı: Türkiye’nin Büyük Stratejisi” isimli iki eserin tamamlanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyduğumu bu vesileyle ifade etmek istiyorum. Zamanlarını ayırıp sabırla çalışan; bilgi, birikim ve tecrübelerini cömertçe paylaşan muhterem hocalarımıza, çalışma etaplarının koordinasyon görevini üstlenen Partimizin AR-GE’sine gönülden teşekkür ediyor, özellikle tebriklerimi iletiyorum.

 

GELECEĞİN EKONOMİ VİZYONU

 

“Geleceğin Ekonomi Vizyonu”, ekonomiye bakışımızı milli, manevi ve ahlaki açılardan temellendirip bir yol haritası belirlemiş, bu kapsamda teorik ve politik öneriler ve önermeler setini ihtiva etmiştir. Ekonomik meselelere yeni bir yorum, yeni bir soluk getirilmiştir.

 

TÜRKİYE'NİN BÜYÜK STRATEJİSİ

 

“Türkiye’nin Büyük Stratejisi” ise fikri tasavvurumuza gerçekçi, felsefi ve stratejik bir derinlik katmış, önümüzdeki risk ve tehditleri sorumlu ve milli bir akılla ele alıp kapsamlı şekilde değerlendirerek muhtemel ve muhkem bir geleceğin koordinatlarını çizmiştir.

 

TÜRKİYE'NİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞLARINA DESTEK

 

Her iki esere hakim olan müstesna analiz ve düşüncelerin ülkemizin içinde bulunduğu yüksek mücadele ruhuna, parlak geleceğimizin inşa şuuruna, sorunlara karşı çare ve çözüm üretme arayışlarına muteber nitelikli destek sağlayacağından kuşkum yoktur. Hayırlı olsun.

 

Bir 2 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Resim

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Geleceğin Ekonomi Vizyonu, Türk Kuşağı, Türkiye Büyük Stratejisi, MHP, kitap çıktı, kitap hazırladı, Devlet Bahçeli, İnsanlığın huzuru, daha önce, yeni kitap
Yorumlar
Haber Yazılımı