Himayesindeki Öksüz ve Yetimlerden Bahçeli'ye Selam
Haber Detayı
04 Temmuz 2022 - Pazartesi 20:18 Bu haber 2486 kez okundu
 
Himayesindeki Öksüz ve Yetimlerden Bahçeli'ye Selam
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle hediyeler gönderdiği Türkmen çocuklarını sevindirdi.
MHP Haberi
Himayesindeki Öksüz ve Yetimlerden Bahçeli'ye Selam

Afganistan'ın Faryab Vilayeti'ne bağlı Andhoy ilçesinde bulunan Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu'nda eğitimlerine devam eden öksüz ve yetimlerin sürekli olarak ihtiyaçlarını karşılayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle hediyeler gönderdiği  Türkmen çocuklarını sevindirdi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN TAKDİR TOPLAYAN YARDIMSEVERLİĞİ

 

Milletvekili seçildiğinden bu yana maaşını hiç kendisi için harcamayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekili maaşını Şehit aileleri Derneklerine ve ihtiyaç sahibi öğrencilere göndererek değerlendirdi. Türkiye sınırları içerisinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin okuması için elinden geleni yapan MHP Lideri Bahçeli, yurt dışında ihtiyacı olan Türkmen çocuklarına da sürekli yardımlar gönderdi.

 

AFGANİSTAN'DAKİ ÖKSÜZ VE YETİM TÜRKMEN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKTI

 

Uzun yıllar Rusya'nın ve ABD'nin işgali altında bulunan Afganistan'da, savaş nedeniyle binlerce çocuk öksüz ve yetim kaldı. Öksüz ve yetim Türkmen çocuklarını himaye etmek isteyen MHP Lideri Bahçeli, 3,5 yıl önce Afganistan'ın Faryab Vilayeti'ne bağlı Andhoy ilçesine Türkmenevi Talebe Yurdu'nu açtırdı. Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu'nda eğitimlerine devam eden 80'i erkek 70'i kız olmak üzere toplamda 150 öğrenci bulunuyor.

 

BAHÇELİ'NİN BAYRAMLIK HEDİYELERİNİ ALAN TÜRKMEN ÇOCUKLARIN SEVİNCİ

 

Türkmen çocuklarının ihtiyaçlarını da karşılayan MHP Lideri Bahçeli, himaye ettiği Andhoy Türkmenevi Talebe Yurdu'ndaki Türkmen çocuklara Kurban Bayramı nedeniyle hediyeler gönderdi. Elbise ve ayakkabılardan oluşan bayramlık hediyelerini alan Türkmen çocukları, Bozkurt selamı eşliğinde şarkı ve şiirler okuyarak MHP Lideri Bahçeli'ye teşekkür ettiler.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı, nedeniyle, hediyeler gönderdi, Türkmen çocukları, sevindirdi, Afganistan, Türkmen evi Talebe Yurdu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı