Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası Vuruldu
Haber Detayı
01 Ağustos 2020 - Cumartesi 16:01 Bu haber 7099 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası Vuruldu
Cumhur İttifakı ortağı olan Ak Parti ve MHP Genel Merkezleri, video konferans yoluyla bayramlaştı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası Vuruldu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Nihan Turna Sakaltaş ile Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Hasan Murat Öz'den oluşan oluşan Ak Parti Heyeti, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve MYK Üyesi Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti ile video konferans yoluyla bayramlaştı.

 

AK PARTİ MHP BAYRAMLAŞMASINA ADANA DAMGASI VURULDU

 

Ak Parti Heyetine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu başkanlık ederken, MHP Heyetine 25. ve 26. Dönem Adana Milletvekili 27. dönem Ankara Milletvekili olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlık etti. Cumhur İttifakı ortağı iki siyasi partinin Bayramlaşma Heyeti Başkanları Adana Milletvekilliği yapınca, Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da sohbet konusu Adana oldu. Bayramlaşmada Final maçını kaybedip Süper Lig'e çıkamayan Adana Demirspor ve Adana cezeryesi ikramı görüşmeye damgasını vurdu.

 

MHP HEYETİ ADINA MEVLÜT KARAKAYA KONUŞTU

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, coronavirüs salgını nedeniyle video konferans yoluyla yapılan bayramlaşmada, ''Bayramlar, ülkenin birliği ve dirliği için özel ve önemli günlerdir. Kovid-19 salgını nedeniyle geleneksel bayramlaşma ritüellerini yerine getiremedik. Salgının bir an evvel bitmesini ve önceki bayramlarda olduğu gibi bir arada olunan günlere kavuşulmasını diliyorum. Türkiye, salgınla mücadelede başarı elde etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hızlı ve zamanında karar alma becerisiyle, ülkemiz dünya ülkeleriyle mukayese edilmeyecek ölçüde başarılı sonuçlar aldı. Birçok ülkenin yaşadığı sıkıntılı durumlar, ülkemizde yaşanmamıştır.'' dedi.

 

TÜRKİYE'NİN DOĞRU İŞLER YAPMASINDAN RAHATSIZ OLUYORLAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması, milliyetçi muhafazakar kesimin bir kızıl elmasıydı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Ayasofya'nın yeninden hizmete açılmasında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Açılış programında yer almak bizleri mutlu etti. Türkiye'nin Ayasofya'nın ibadete açılması gibi doğruları yapmasından bazı kesimler rahatsız oldu. Fatih Sultan Mehmet'in vakfiyesini ve Mustafa Kemal Atatürk müktesebatını yok etmeye kimsenin haddi de hakkı da yoktur. Bu anlamda bu oyuna gelinmemesi gerekiyor. Tarih ve ecdat bir bütün olarak bizimdir.'' dedi.  

 

AK PARTİ HEYETİ ADINA JÜLİDE SARIEROĞLU KONUŞTU

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, video konferans yoluyla yapılan bayramlaşmada yaptığı konuşmada, ''Ak Parti ailesi olarak, başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP camiasının ve teşkilatlarının Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Salgın nedeniyle, maske, mesafe ve temizlik konusuna büyük bir hassasiyet göstererek, millete örnek olabilmek için Kurban Bayramı'nda bayramlaşmayı video konferans yoluyla gerçekleştiriyoruz. Çok özel ve birbirinden güzel gelenek, göreneklerimiz var. Gelecek bayramlarda bunları sürdürebilmek adına bu bayramda sarılma, kucaklaşma ve el öpmeleri erteleyelim. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yeniden ibadete açıldı. Rabb'imize hamd olsun dün bayram namazı eda edildi, ülkemiz açısından çok kıymetli günlere şahitlik ediyoruz. Bu bağlamda buruk da olsak çifte bayram yaşadık.'' dedi. 

 

ADANA CEZERYESİ VE ADANA DEMİRSPOR GÜNDEME GELDİ

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ''Ne yazıkki, Adana Demirspor TFF 1. Lig Play-Off finalinde Fatih Karagümrük'e yenildi. Sayın Başkanım; Adana Demirspor Süper Lig'e çıksaydı Adana cezeryemiz çifte kutlama cezeryesi olacaktı. Ama nasip olmadı, hala üzgünüz. Hayırlısı olsun, siz de geçmiş dönem Adana milletvekilisiniz. Çeyrek asırdır bir hasret vardı şehrimizde. Nasip değilmiş diyoruz, inşallah gelecek sene başaracağız. Biraz buruğuz ama inancımız tam. Seneye inşallah Play-Off'a kalmadan bu işi halledeceğiz." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhur İttifakı, ortağı olan, Ak Parti ve MHP Genel Merkezleri, Kurban Bayramı, Bayramlaşma, video konferans, Ak Parti Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı