MHP Lideri Bahçeli'nin Çizdiği İki Hilal'in Stratejik Önemi
Haber Detayı
05 Ekim 2020 - Pazartesi 20:17 Bu haber 3403 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli'nin Çizdiği İki Hilal'in Stratejik Önemi
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çizdiği Hilal'in Türkiye açısından önemini açıkladı.
MHP Haberi
MHP Lideri Bahçeli'nin Çizdiği İki Hilal'in Stratejik Önemi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2012 yılında çizdiği Hilal Güvenlik Kuşağı'nı hatırlatan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Lideri Bahçeli'nin 2020 yılında Kafkasya'da Azerbaycan ve Nahçıvan üzerinden yeni bir hilal çizdiğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN HİLAL GÜVENLİK KUŞAĞI AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 07.08.2012 tarihinde yaptığı açıklamada, millet ve devlet bekasına yönelen melun ve alçak kumpası tesirsiz hale getirmek için milli bir seferberlik içinde tavır ve inisiyatif alınması gerektiğini belirterek, ''Ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla; Batı ucu Afrin’i ve Doğu ucu da Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir.'' demişti.

 

TAYTAK, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN ÇİZDİĞİ YENİ HİLAL'İ AÇIKLADI

 

MHP Lideri Bahçeli'nin, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılmasını talep ederek yeni bir Hilal çizdiğini belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''2012 yılında Afrin üzerinden bir hilal çizen Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, 2020 yılında Kafkasya'da Azerbaycan ve Nahçıvan üzerinden yeni bir hilal çizmiştir. Ermenistan’ı İran’a bağlayan ve Nahçıvan ile Azerbaycan arasına hançer gibi saplanan Zengezur Koridoru'nun ve Bakü ile Nahçıvan arasındaki kara ve demir yollarının açılması gerekmektedir.'' dedi.

 

KORİDORLARIN ÖNÜNDEKİ ENGEL KARABAĞ'IN ERMENİLERCE İŞGALİDİR

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Bu koridorların önündeki en büyük engel Karabağ'ın Ermenilerce işgalidir. Bu işgal son bulduğunda Türk dünyasının kavuşması Allah'ın izniyle sağlanacaktır. Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız, Rabbim size hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, Devlet Bahçeli, çizdiği yeni Hilal, İki Hilal, stratejik Hilal, Hilal Güvenlik Kuşağı, MHP, Afrin, Kafkasya, Karabağ
Yorumlar
Haber Yazılımı