MHP'li Öztürk: Macron Atanamayan Napolyon'dur
Haber Detayı
05 Ekim 2020 - Pazartesi 13:21 Bu haber 3368 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Macron Atanamayan Napolyon'dur
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk İslam düşmanlığına soyunan atanamayan Napolyon'un haddini bilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Macron Atanamayan Napolyon'dur

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, siyaset üretemeyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Doğu Akdeniz'de Yunanistan/GKRY'yi ve Kafkasya'da Ermenistan'ı savunduğunu belirterek, son olarak Türk İslam düşmanlığına soyunan atanamayan Napolyon'un haddini bilmesi gerektiğini söyledi.

 

MACRON DOĞU AKDENİZ VE ERMENİSTAN HAMLESİNDEN SONRA TÜRK İSLAM DÜŞMANLIĞINA BAŞLADI

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Fransa lideri Macron, geçtiğimiz aylarda partisinin yaşadığı seçim yenilgisini unutturmak ve 2022 seçimlerine güçlü girebilmek için kendisine bir meşruiyet aracı belirlemiş: Türk ve İslam düşmanlığı. Belli ki siyaset üretemeyen Macron, propaganda üretmeye başlamış. Türkiye’yi Doğu Akdeniz’de sıkıştırmak için GKRY ile işbirliğine kalkan, işgal altındaki Azerbaycan topraklarına rağmen Ermenistan’ı savunan Macron şimdi de yüce dinimizi hedef almaya kalkmış. Bu Türk-İslam düşmanı İslamiyet’in kriz yaşadığını ifade etmiş.'' dedi.

 

ATANAMAYAN NAPOLYON HADDİNİ BİLMELİDİR

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Sosyal medyanın diliyle söyleyecek olursak; atanamayan Napolyon, haddini bilmelidir. Evvela altını çizmek isterim ki krizde olan bir dünya varsa o da batı dünyasıdır. Onlar eğer krizlerine çözüm arıyorlarsa İslamiyet’te bulabileceklerine hiç şüphemiz yoktur. İlaveten Müslüman din adamlarının eğitimine el atacaklarını söyleyen Macron, kanlı tarihlerindeki asimilasyon politikasına benzer işler yapmaya kalkışmamalıdır. Fransa’daki Müslüman Türk unsurun kutsallarıyla oynamak ancak ayrımcılığı tetikleyecektir. Son olarak ifade etmek isterim ki; Türkiye kadim tarihinden ve yüce dininden aldığı buyrukla, dünyadaki bütün adaletsizliğe karşı en güçlü duruşu her zaman ve mekanda sürdürmeye devam edecektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Macron tepkisi, atanamayan Macron, Azerbaycan, Ermenistan, Türk İslam, Doğu Akdeniz, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı