MHP Lideri Bahçeli Davutoğlu'nu Köşeye Sıkıştırdı
Haber Detayı
06 Ekim 2020 - Salı 12:41 Bu haber 3074 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli Davutoğlu'nu Köşeye Sıkıştırdı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan itiraf etmesini beklediğini söyledi.
MHP Haberi
MHP Lideri Bahçeli Davutoğlu'nu Köşeye Sıkıştırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM açıldıktan sonra düzenlenen ilk MHP Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ucu nereye dayanıyorsa dayansın oraya kadar gidilmesi gerektiğini belirterek, Serok olarak anılan eski başbakan ve şimdiki Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun terör örgütlerine zeytin dalı uzatan karanlık ilişki ağlarını ve Türkiye tuzağın içine çekilirken hangi vicdanla duyarsız kaldığını açıklaması gerektiğini söyledi.

 

İŞGALCİLERİN KARŞISINA AĞRI DAĞI GİBİ DİKİLECEĞİZ

 

Dış işgal cephesine ilaveten tesis edilen iç işgal cephesi, Türkiye’nin kuyusunu kazmak için seri nifak üretimindedir. 2013 yılında Gezi olaylarıyla denediler. Olmadı. 2014 yılında 6-8 Ekim olaylarıyla denediler. Olmadı. 2015 yılında çukur eylemleriyle, hendek terörüyle denediler. Olmadı. 2016 yılında 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüyle denediler. Gene olmadı. Olmayacak, yapamayacaklar, başaramayacaklar, Türk milletine diz çöktüremeyecekler, Türkiye’yi teslim alamayacaklar. İşgalcilerin karşısına Ağrı Dağı gibi dikilip, alayını birden besmele duymuş şeytana çevireceğiz.

 

6-8 EKİM OLAYLARININ SORUMLULARI VE YAPTIKLARI

 

6-8 Ekim olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ucu nereye dayanıyorsa dayansın oraya kadar gidilmeli, 35 ilimizde, 68 ilçemizde halkı sokağa döken, 53 kişinin ölümüne neden olan bölücü alçaklara en ağır ceza verilmelidir. 212 okul binası, 3 bin işyeri, 263 kamu binası, 190 banka, 75 PTT şubesi, 80 siyasi parti binası, 340 sivil otomobil, 216 resmi otomobil, 30 dernek binası 6-8 Ekim istila girişiminde kullanılamaz hale gelmişti. Kobani bahanesiyle Türkiye’yi yakıp yıkanlara talimat Kandil’den verilmişti. CHP’nin övdüğü, İP’in değer verdiği terörist Demirtaş bu olayların bir numaralı sorumlusudur.

 

AHMET DAVUTOĞLU TERÖR ÖRGÜTÜNE ZEYTİN DALI UZATAN KARANLIK İLİŞKİLERİNİ AÇIKLAMALI

 

Hiç kimse demokrasi, insan hakları ve özgürlük paravanının ardına saklanmasın. Hainleri, destekçilerini, Türkiye’yi bölme ve işgal planı yapan, bunu da piyonlarına talimatlandıran müstevlileri gizleyecek hiçbir kamuflaj, hiçbir maske yoktur, aransa da bulunamayacaktır. Geçmişte Kobani’ye selam yollayan, dahası Serok olarak anılan eski başbakan yalanı dolanı bıraksın da, hezimetlerini, PKK/YPG’ye zeytin dalı uzatan karanlık ilişki ağlarını açıklasın. Yüreği varsa Türkiye’nin nasıl bir tuzağın içine çekildiğini, buna da hangi vicdanla duyarsız kaldığını itiraf etsin. 

 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'YU TEBRİK EDİYOR VE GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

 

6-8 Ekim isyan projesinin içinde veya dışında, kıyısında veya köşesinde kimin adı geçiyorsa, kimlerin parmak izleri bulunuyorsa bunların yakasından tutulmalıdır. Gelişmelerin takipçisiyiz, elbette hukuki sürece desteğimizi her şart altında sürdüreceğiz. Bu vesileyle İçişleri Bakanımızı, polislerimizi, Jandarmamızı, savcısından hâkimine kadar bütün hukuk insanlarımızı ihanetin üstüne kararlıca gitmelerinden dolayı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

 

YENİ YASAMA YILINDA CUMHUR İTTİFAKI DURUŞUNA VE ŞUURUNA UYULMALIDIR

 

Yeni Yasama Yılı’nda sizlerin sorumlulukları daha fazladır. Cumhur İttifakı’nın duruşuna ve şuuruna aynen uymanızı, ağız birliği içinde hareketinizi, muhtemel tahriklere karşı sağduyuyla mukabele etmenizi hassaten istiyorum. Genel Kurul ve Komisyon çalışmalarına istikrar içinde devamınızı ve katılımınızı bekliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin istiklal ve istikbal güvencesidir. İşimiz çok, görevimiz kutlu, hedeflerimiz büyüktür. Milliyetçi Hareket Partisi mazlumların sesi, mağdurların ümidi, kardeşliğin ilelebet teminatıdır.

 

CUMHUR İTTİFAKI VE YENİ SİSTEM DEMOKRASİ EMANETLERİDİR

 

Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de titizlikle, fedakârca, samimiyetle koruyup kollayacağımız millet eserleri, demokrasi emanetleridir. Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’de yapacağınız çalışmalarda üstün başarılar diliyor, sözlerime son verirken hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, Davutoğlu, karanlık ilişkiler ağı, itiraf etmeli, açıkla
Yorumlar
Haber Yazılımı