MHP'li Yusuf Kanlı'dan Şiddetin Olmadığı Dünya Temennisi
Haber Detayı
08 Mart 2023 - Çarşamba 14:39 Bu haber 3250 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Şiddetin Olmadığı Dünya Temennisi
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kadına ve hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir dünya temennisini dile getirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Şiddetin Olmadığı Dünya Temennisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milli ve manevi değer aşınmalarının kadınların meta olarak kullanılmasına yol açtığını belirterek, kadına ve hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir dünya temennisini dile getirdi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların vazgeçilmezliğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Cenab-ı Allah’ın insanı tamamlayan iki çiftten biri olarak yarattığı, insanlığın devamı için ‘Olmazsa olmaz’ olan, beşeri hayatımızın vazgeçilmezi, dünyamızı yaşanabilir kılan kadınlar başımızın tacıdır. Merhum ozanımız Neşet Ertaş’ın ‘Kadınlar insandır, biz insanoğlu’ şeklindeki veciz ifadesinin, aslında kadının kıymetini ve yerini tarif eden muhteşem bir tespit olduğu inancındayız.'' dedi.

 

KADINLARIN META OLARAK KULLANILMASINA BİR SON VERİLMELİ 

 

Kadınların meta olarak kullanılmasına bir son verilmesini isteyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Milli ve manevi değer aşınmalarına bağlı olarak yakın tarihimizle birlikte başlayan ve bugünkü süreç içerisinde birçok sahada yoğun şekilde meta olarak istismar edilen, şiddete maruz kalan kadınların hak ettiği kendi değerine ulaşması en büyük temennimizdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Kahraman ve fedakâr Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir’. Meseleye böyle bakıyor, böyle düşünüyoruz.'' dedi.

 

KADINA VE HİÇBİR CANLIYA ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR DÜNYA ÜMİDİ

 

Kadına ve hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir dünya temennisini dile getiren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Siyasi mesaimizde gayret ettiğimiz ve varmak istediğimiz en önemli hedef, birlik ve beraberliğin, toplumsal huzurun teminidir. Hayalimiz, umudumuz, temennimiz, kadına ve esasında hiçbir canlıya şiddetin olmadığı, huzur ve mutluluğun yeşerdiği bir dünyadır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, bu vesileyle, depremde kaybettiğimiz kadınlarımızı, kızlarımızı rahmetle anıyor, aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü, kadına, hiçbir canlıya, şiddetin olmadığı, bir dünya, temennisi, dile getirdi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı