MHP'li Büyükataman: Akşener'in Tavrı Ülkücülük Değil
Haber Detayı
08 Mart 2023 - Çarşamba 19:28 Bu haber 2189 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Akşener'in Tavrı Ülkücülük Değil
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Altılı Masayı deviren Meral Akşener'in tavrının Ülkücülük ile alakası olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Akşener'in Tavrı Ülkücülük Değil

Altılı masayı deviren Meral Akşener'in tavrını ve söylemlerini ülkücü damarıyla izah etmeye çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Ülkücü olmayan Meral Akşener'in aldığı tavrın ve yaptıklarının Ülkücülük olmadığını söyledi.

 

AKŞENER'İN MASAYI DAĞITMASINI ÜLKÜCÜ DAMARIYLA İZAH ETME İŞGÜZARLIĞI

 

Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında Meral Akşener'in masayı dağıtmasını, ortaklarını satmasını, masayı kumar masası ortaklarını da kumarbaz ilan etmesini, ortaklarına ağır hakaretler yağdırmasını Meral Akşener'in ülkücü damarıyla(!) izah etme işgüzarlığına kalkışmıştır. Ülkücü adam satmaz, ülkücü oyunbozanlık yapmaz, menfaat pazarlığına tutuşmaz. Bunları yapandan da ülkücü olmaz. Kılıçdaroğlu bunları aklına iyice sokmalı ve kopan İP’i ülkücülük üzerinden bağlama hadsizliğine soyunmamalıdır.

 

AKŞENER'İN ALDIĞI KARARIN VE TAVRIN ÜLKÜCÜLÜK İLE ALAKASI YOKTUR

 

Bilinçaltında sakladığı ülkücü nefretini kusan Kılıçdaroğlu bilmelidir ki; ne HDP dayatması ile Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul eden İP Genel Başkanı Meral Akşener Ülkücüdür ne de aldığı tavır ve yaptıkları ülkücülüktür. Ülkücülere ve Ülkücülüğe hakaret eden Kılıçdaroğlu ve bu hakarete mahal veren Meral Akşener ülkücüler tarafından not edilmiş ve bu hadsiz hakaret hafızalara kazınmıştır.

 

LİDER DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZÜNÜ KULAKLARINA KÜPE ETSİNLER

 

Son olarak altılı masaya, gizli ortağına ve masanın ipini elinde tutan kirli ellere Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin, "Ülkücü sıradan bir hayatın takipçisi olamaz. Ülkücü gelip geçici heveslerin taliplisi de olmayacaktır." sözünü kulaklarına küpe etmelerini öneriyorum.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Altılı Masayı, deviren siyasetçi, Ülkücü değil, tavrı Ülkücülük değil, yaptıkları, söylemleri, Ülkücü Hareket, MHP.
Yorumlar
Haber Yazılımı