MHP'li Kaba'dan İkna Odasına Alınan Akşener Açıklaması
Haber Detayı
07 Mart 2023 - Salı 19:46 Bu haber 2900 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan İkna Odasına Alınan Akşener Açıklaması
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Meral Akşener'in resmen ikna odasına alınışı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan İkna Odasına Alınan Akşener Açıklaması

28 Şubat döneminin kararlarını uygulayan İçişleri Bakanı olarak başörtülü öğrencilerin alındığı ikna odalarını iyi bilen ve geçmişteki bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde İkna Odasına alınarak ikna edilmeye alışkın bir siyasetçi olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, kazanamaz dediği Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına nasıl ikna edildiği konusunda ipuçları veren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Milli Görüşçü olduğunu iddia eden Saadet Partisi'nin Mescidinde resmen ikna odasına alınışına yönelik yaptığı açıklamada; Meral Akşener'in, küresel ve içteki baronların tehdit ve telkinleriyle yeniden çark ederek masaya geri dönmek zorunda bırakıldığını söyledi.

 

MERAL AKŞENER'İN HAYATINDAKİ İKNA ODASI ANILARI

 

İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde uygulanan başörtüsü yasağını Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programında ballandıra ballandıra anlatan Meral Akşener, 28 Şubat döneminde MGK'da alınan başörtüsü kararına ilişkin, ''MGK kararlarına gönülden inanıyorum. Uygulanacak. Başka çaresi yok uygulanacak. İçişleri Bakanı olarak ben MGK kararlarını uygulayacağım. Göreceksiniz uygulanacak.'' demişti.

 

O dönemde Milli Görüşçü, Ülkücü, Cemaat mensubu olanlarda dahil sağ cenahtaki bir çok kız öğrenci, başörtülü olarak Üniversitelere giremediği için eylem yapıyordu. Vesayetçi sol cenahın Üniversite Hocaları, kız öğrencilerin başörtüsünü çıkarmaları için İstanbul Üniversitesi'ndeki ikna odaları bile kurmuştu.

 

Daha sonraki yıllarda Konya'da vatandaşlara hitap ederken başörtüsü yasağının uygulayıcısının kendisi olduğunu unutarak, geçmişteki bir Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin kendisinin de İkna Odasına alındığını itiraf eden Meral Akşener, ''Hani İstanbul Üniversitesi'ndeki ikna odaları vardı, ona benzeyen bir şekilde bizi ikna etmek için davetler düzenlediler. İkna odasına alınmış bir kişi olarak konuşuyorum.'' demişti.

 

AKŞENER, SP'NİN İKNA ODASI OLARAK KULLANDIĞI MESCİDDE İKNA EDİLDİ

 

Özellikle Milli Görüşçü kızların ikna odalarında başörtüsünü çıkarmaya çalışan zihniyetin aldığı kararın uygulayıcısı olan ve geçmişteki bir Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin kendisinin de İkna Odasına alındığını itiraf eden Meral Akşener, bu sefer de Milli Görüşçü olduğunu iddia eden Saadet Partisi'nin Mescidinde resmen ikna odasına alınarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığına ikna edildi. İster etme bulma dünyası deyiniz, ister geçmişteki Cumhurbaşkanlığı seçiminden ikna edilmeye alışık deyiniz. Ne denilirse denilsin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasındaki Meral Akşener'in suratındaki hal esasen her şeyi anlatıyor. Yaşar Okuyan'ın ''Meral Akşener masayı devirirse her şeyi açıklarım'' demesi de işin cabasıdır! Nihayetinde, masayı tekmeleyerek deviren Meral Akşener'in dayattığı hiçbir öneriyi kabul ettiremeden ve hiçbir şey elde edemeden Altılı Masaya geri dönmeye nasıl ikna edildiği, 2023 seçimlerinin en çok tartışılacak konusu olacaktır.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN AKŞENER'İN İKNA EDİLİŞİ KONUSUNDA İPUÇLARI

 

Tüm bu gelişmeler üzerine, Altılı Masayı devirirken söylediği tüm lafları birer birer yutan ve sol cenahın kendisine yaptığı ağza alınmayacak küfürleri hazmeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in devirdiği masaya geri dönüşe nasıl ikna edildiği konusunda ipuçları veren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Döne döne yanan, kıblesi belli olmayan İP müdiresi, baskı ve yakın markaj ile yapılan tüm ikna çabaları sonucunda bir kaç gün önce tekmelediği 6'lı zillet masasına mecburi bir U dönüşü yapmak zorunda bırakılmıştır. Meral Teyze, küresel ve içteki baronların tehdit ve telkinleriyle yeniden çark ederek masaya geri dönmek zorunda bırakılmış, netice yine değişmemiş, bu defa da kapattığı köşeden golü yemiştir.'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MUHALEFETİN ADAYLIK AÇIKLAMASINA DEĞERLENDİRME 

 

Abaküse dizilmiş sayı boncukları gibi yanyana dizilip duran 6 'lı zillet masasının cücük başkanlarının suratları turşu satarcasına asık bir vaziyette Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklama töreninde boy gösterdiğini belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP’nin arka plandaki statükocu merkez yörüngesinde bulunan 6’lı kumar masasının yoldaşları Mister Kılıçdaroğlu’nu bir oldu bitti neticesinde Cumhurbaşkanı adayı olarak paraşütle indirmişlerdir. Altılı Ganyan Masası Kemal Kılıçdarson’un lokomotifliğinde, sandıktan çıkan milli iradeye, bir başka deyişle partisinin kemikleşmiş seçim yenilgilerine bir yenisini daha eklemek üzere yola çıkmıştır. Bu haliyle ABD’nin kullanışlı aparatı olan KılıçdarSON’un Amerikancı politikaların ve tezlerinin mutemet bir dublajcısı olmanın ötesinde bir fonksiyonu bulunmamaktadır.'' dedi.

 

İPLERİ PENSİLVANYA CUNTASININ ELİNDE OLANLAR DİK DURAMAZ

 

İP’leri Pensilvanya Cuntasının elinde olanların Milli direniş gösteremeyeceğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Daha birkaç gün önce masayı tekmeleyen Meral Teyze, küresel ve içteki baronların tehdit ve telkinleriyle yeniden çark ederek masaya geri dönmek zorunda bırakılmış, netice yine değişmemiş, bu defa da kapattığı köşeden golü yemiştir. Ayrıca FETÖ’nün umudu da, Altılı Masa’nın iktidara gelmesidir. Zira İP’leri Pensilvanya Cuntasının elindeki partinin genel başkanının direnme ve karşı koymak gibi bir gücü de bulunmamaktadır. Zillet şarlatanlığının övgücüsü, sufleci yazar çizer takımı ile lağım ağızlı TV kanalları ise 'Milletin Umudu Kılıçdaroğlu' yaygarası ile manüpülasyon ve algı çığırtkanlığı çalışmalarına çoktan başlamışlardır. Cumhur İttifakına ve aziz milletimize olan hınçları yüzünden Türkiye’yi eskiden olduğu gibi şer odaklarının boyunduruğu altına almanın hesabını yapanlar iyi bilmelidirler ki; 14 Mayıs günü geçmişte olduğu gibi sonuç yine değişmeyecek, Zilletin ilk turda Altılı Ganyan bahsi yatacaktır!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, resmen, ikna odasına, alınan siyasetçi, başörtüsü yasağı, ikna odaları, cumhurbaşkanlığı seçimi, MHP.
Yorumlar
Haber Yazılımı