MHP'li Yusuf Kanlı: Adı Konulmamış Bir Savaşın İçindeyiz
Haber Detayı
25 Aralık 2023 - Pazartesi 19:17 Bu haber 2246 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı: Adı Konulmamış Bir Savaşın İçindeyiz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Haçlı Siyon İttifakının bölgede kullandığı terör örgütleri ile adı konulmamış bir savaşın yapıldığına dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı: Adı Konulmamış Bir Savaşın İçindeyiz

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyinde bulunan üs bölgesine düzenlediği hain saldırıya yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Haçlı Siyon İttifakının bölgede kullandığı terör örgütleri ile adı konulmamış bir savaşın yapıldığına dikkat çektiği açıklamasında, Türk milletine ömür ve kefen biçenler ile kıyamete kadar sürecek bir mücadelenin içinde olduklarını söyledi.   

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN HAİN SALDIRIYA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce yürütülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde olumsuz hava şartlarından yararlanarak üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada iki günde 12 Mehmetçiğin şehit olmasından, 5 Mehmetçiğin ise yaralanmasından büyük acı ve üzüntü duyduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Türkiye Cumhuriyeti, tarihin en uzun süreli terör saldırılarına maruz kalmış ülke konumundadır. Ülkemize yönelik devam eden terör saldırılarının gayesi Türkiye’yi bölmek, Türk Milleti’ni mümkünse bu coğrafyada bitirmektir. Adı konulmamış ama bizce malum olan Haçlı- Siyonist İttifakı bu amaçla başta Pkk ve Ypg olmak üzere diğer terör örgütlerini kullanmaktadır. Bununla beraber aynı zamanda toplumsal yapımızı, siyasi ve ekonomik istikrarı da bozmaya yönelik farklı yöntemleri de sürekli işler halde tutmaktadır.'' dedi.

 

TÜRKİYE BERABERLİĞİNİ KORUMAYA MUKTEDİRDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Vatanımızı koruma uğruna can veren yiğitlerimize selam olsun. Bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize şifalar diliyorum. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kıymetli, cefakâr ailelerine, aziz milletimize başsağlığı niyaz ediyorum. Bütün dünya bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti, kimden, nereden gelirse gelsin, her türlü saldırıyı püskürtmeye, yok etmeye; milli birlik ve beraberliğini korumaya kararlıdır, muktedirdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle, bizim, Türkiye’ye pusu kuran, Türk milletine ömür ve kefen biçen bütün alçaklardan sonuna kadar alacağımız vardır, Bozkurt’un da töresi ortadadır. Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak yeminliyiz, azimliyiz; bütün zalimlerle, hainlerle, hasımlarla kıyamete kadar mücadele edeceğiz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, kıyamete kadar, sürecek, bir savaş, Suriye
Yorumlar
Haber Yazılımı