MHP'li Büyükataman'dan Ortak Bildiriye İmza Atmayana Tepki
Haber Detayı
24 Aralık 2023 - Pazar 13:14 Bu haber 2346 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Ortak Bildiriye İmza Atmayana Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, TBMM’de teröre karşı ilan edilen ortak bildiriye imza atmayan siyasi partilere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Ortak Bildiriye İmza Atmayana Tepki

Türk Milletinin son iki günde 12 Şehit verdiği bir ortamda, TBMM’de teröre karşı ilan edilen ortak bildiriye terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM ile birlikte imza atmayan CHP'ye tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ortak bildiriye imza atmayanların terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı ile aynı mevziye girdiklerini söyledi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ORTAK BİLDİRİYE İMZA ATMAYAN CHP'YE TEPKİ

 

TBMM’de teröre karşı ilan edilen ortak bildiriye imza atmayan CHP'ye tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TBMM’de teröre karşı ilan edilen bildiriye imza atmayan ve terör örgütünün siyasi uzantısı DEM ile aynı mevziye giren CHP kendi tarihine kara bir leke daha eklemiştir. Çeşitli bahanelerin arkasına saklanıp, Türk milletinin ve devletinin terörle mücadelesinde yanında olamayan CHP'nin durduğu nokta ne yazık ki milletimizin vicdanını kanatmaktadır. 12 vatan evladını şehit verdiğimiz şu günlerde Türk milleti ile acıyı ve kederi paylaşmak, Türk devletinin terörle mücadelesinde birlik olmak yerine terörün siyasi uzantıları ile omuz omuza durmayı tercih eden CHP’yi aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz! Türkiye Cumhuriyeti’nin terörle mücadelesi tavizsiz bir şekilde devam edecek, kahraman Türk ordusu teröristleri inlerinde basıp cezasını verecektir. Türk milleti tek vücut kahraman Türk askerinin yanındadır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, Şehit, hain saldırı, ortak bildiri, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı