MHP'li Yönter'den MHP Düşmanı Taha Akyol'a Tepki
Haber Detayı
09 Nisan 2021 - Cuma 15:02 Bu haber 3414 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den MHP Düşmanı Taha Akyol'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den MHP Düşmanı Taha Akyol'a Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AYM’nin kapatılması ve darbe çağrısı yapan emekli amirallerin rütbelerinin sökülmesi çağrısından sonra 12 kötü adamın Polis Akademesi'nde ağırlanmasını hatırlatması üzerine MHP'yi hedef alıp Cumhur İttifakı'na nifak sokmaya çalışan Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, kalemi kırık ve kiralık olan Taha Akyol'un MHP husumetinde nöbete girdiğini söyledi. 

 

TAHA AKYOL MHP HUSUMETİNDE YİNE NÖBETE GİRMİŞ

 

12 kötü adamdan birisi olan Oral Çalışlar'dan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Karar gazetesi yazarı Taha Akyol'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Karar Gazetesi’nde köşesi olan Taha Akyol MHP husumetinde yine nöbete girmiş! Sayın Genel Başkanımıza haksız ve hayasız suçlamalarda bulunmuş! Şecaat arz ederken sirkatin söylemiş. Kalem kırık ve kiralık olunca böyle olurmuş... Taha Bey, meraktayız sahi Mustafa Akyol nerede?'' dedi.

 

 Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, kiralık kalem, sert tepki, nöbetçi MHP düşmanı, akyol
Yorumlar
Haber Yazılımı