MHP'li Avcı: Zalimlerin Hasmı Olanların Yanındayız
Haber Detayı
09 Nisan 2021 - Cuma 19:02 Bu haber 3109 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Zalimlerin Hasmı Olanların Yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kimsesizlerin kimi, mazlumların dostu ve zalimlerin hasmı olanların her zaman yanında olacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Zalimlerin Hasmı Olanların Yanındayız

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, huzur ve güvenliğin teminatı, kimsesizin kimsesi, mazlumun dostu ve zalimin hasmı olan Türk polisinin  her zaman yanında durmaya devam edeceklerini söyledi.

 

TÜRK POLİS TEŞKİLATI İLE HER ZAMAN ONUR DUYDUK

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, ''176 yıl önce kurulan ve iki asra yakın bir zamandır ülkemize, milletimize hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’yla ve bu teşkilata can veren kıymetli mensuplarıyla her zaman onur duyduk ve onur duymaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

TÜRK POLİSİ HUZURUN TEMİNATIDIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türk polisi, Türk milletinin beka ve güvenliğinin 176 yıllık hizmetkârıdır. Her türlü zorluğa rağmen fedakârca görev yapan, gerektiğinde canını ortaya koymaktan çekinmeyen Türk polisidir. Türk polisi huzurun, güvenliğin teminatıdır. Türk polisi, kimsesizin kimsesi, mazlumun dostu, zalimin hasmıdır. Türk polisi vefanın, fedakârlığın, cesaretin timsalidir. Türk polisi varsa huzur vardır. Türk polisi varsa umut vardır; umudun olduğu yerde ise hayat vardır. Ülkücü-Milliyetçi Hareket ve tüm mensupları, bu şuurla Türk Emniyet Teşkilatı’nın her zaman yanındadır, yanında durmaya devam edecektir.'' dedi.

 

KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu vesileyle; 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde teröristlerin havadan bombaladıkları Gölbaşı Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan kahramanlarımızı, yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele sırasında şehadet şerbeti içen, gazi olup aramızdan ayrılan yiğitlerimizi rahmetle anıyorum; ruhları şad olsun. Halen görev yapan tüm polislerimize sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir hayat niyaz ediyor, kendilerine ve kıymetli ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.
 
 Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türk Polisi, huzur ve güvenlik, Polis Teşkilatının, kuruluş yıldönümü, Türk Emniyet, Teşkilat, fedakarca çalışan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı