MHP'li Avcı'dan Şuşa'da Yapımına Başlanan Okula Yardım
Haber Detayı
09 Nisan 2021 - Cuma 09:02 Bu haber 4614 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Şuşa'da Yapımına Başlanan Okula Yardım
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Azerbaycan'ın Şuşa kentindeki Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya maddi destekte bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Şuşa'da Yapımına Başlanan Okula Yardım

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK üyeliğine seçildikten sonra yeni Başkanlık Divanı'na seçilen yöneticilere tebrik ziyaretinde bulunmak amacıyla Ankara'da bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla yapımına başlanan Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtardığı Şuşa'daki Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya 20 bin TL ile destek verdi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN GENEL BAŞKAN YILDIRIM'A ZİYARET

 

Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtardığı Şuşa'daki Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya maddi destekte bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a ziyarette bulundu. MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından Uzeyir Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya yardım yapılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtardığı Şuşa'da inşası devam eden Uzeyir Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya 20 bin TL ile destek verdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Sayın İl Başkanımıza teşekkür etti.'' denildi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KORKUT'TAN BAŞKAN AVCI'YA TEŞEKKÜR

 

Şuşa'daki Hacıbeyli Okulu için açılan kampanyaya maddi destekte bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya teşekkür eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklama, ''Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı ve yönetimine anlamlı düşüncelerinden ötürü teşekkür ederiz. Var olsun Ülkü Ocakları.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Bünyamin Avcı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Azerbaycan, Şuşa okul, Uzeyir
Yorumlar
Haber Yazılımı