MHP'li Yönter'den Fatih Portakal'a Tavsiye ve Ayar
Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 14:34 Bu haber 1976 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Fatih Portakal'a Tavsiye ve Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Erdoğan'ın Akşener'e yaptığı çağrı üzerine muhalif ittifakın dağılacağı korkusuna kapılan Fatih Portakal'a ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Fatih Portakal'a Tavsiye ve Ayar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'e 6'lı masayı terketmesi çağrısında bulunması üzerine, tescilli bir MHP düşmanı olarak savunduğu Zillet İttifakının dağılacağı korkusuyla değerlendirmelerde bulunan Fatih Portakal'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, muhalif ittifakın dağılacağı korkusuyla uykuları kaçıp kabuğu soyulan Portakal'a daha fazla zıplayıp durmadan ağzını kapaması tavsiyesinde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ DAHA ÖNCE AKŞENER'E EVİNE DÖN ÇAĞRISI YAPMIŞTI

 

İçinde yer aldığı İttifakın ortaklarıyla zaman zaman ayrı düşüyor görüntüsü veren Meral Akşener'e daha önce çağrıda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Meral Hanım'ın ittifak ortaklarıyla ayrı düşmesi, kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır. Evinde rahatı ve huzuru bulacaktır. İkbal ile idbar arasında sıkışıp kalmak yerine, kaldı ki zillete düşmektense evde olmak isabetli bir tercihtir." demişti.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AKŞENER'E 6'LI MASAYI TERKET ÇAĞRISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Akşener'e yaptığı çağrıyı, daha önce yaptığı açıklamada birlik beraberliğin tesisine yönelik bir adım olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK'nın bombalı saldırısı sonrasında muhalefetin takındığı tutumu eleştirirken yaptığı yeni açıklamasında, Meral Akşener'e 6'lı masayı terketmesi çağrısında bulunarak, ''Muhalefetin terör saldırılarının acısını hissetmeyişine biz zaten alıştık. Teröristlerle kol kola Ankara'dan İstanbul'a yürüyen muhalefetin tavırlarına yabancı değiliz. Bunlar, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısıyla beraber hareket ediyorlar. Kendi içinde zaten terör söylemlerini ifade eden kişiler var. CHP ve diğerlerini bir kenara koyarsak, 6'lı masadaki İyi Parti'nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi düşündürücü. Böyle bir dönemde İyi Parti'nin, bir dönüşüm yaparak 6'lı masayı terk etmesini ya da milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirmesini temenni ederiz.'' dedi.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Akşener'in evine dönmesine yönelik yaptığı çağrıyı daha önce yanlış değerlendiren muhalif cenah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'in 6'lı masayı terketmesine yönelik yaptığı çağrıyı da anlamayarak, sosyal medya hesaplarında meseleyi dillerine doladı. Bunlardan birisi de MHP ve Cumhur İttifakı karşıtlığından siyaseten beslenen Fatih Portakal idi.

 

FATİH PORTAKAL'DAN ERDOĞAN'IN AKŞENER'E ÇAĞRISINA YORUM

 

Ulusalcılık tasladığı halde uzun yıllar Amerika'nın sesi radyosu gibi çalışan bir televizyonda haber sunuculuğu yapan ve bir şekilde oradan ayrılmasına rağmen gayri milli siyasi söylemlere devam eden Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'e 6'lı masayı terketmesi çağrısında bulunması üzerine, tescilli bir MHP düşmanı olarak savunduğu Zillet İttifakının dağılacağı korkusuyla telaşa kapılarak, ''Erdoğan AKP’si, MHP ile kazanamayacağını net biliyor. Çünkü ortağı bitmiş durumda. O yüzden destek arayışında: Saadet’e gitti olmadı, hatta bölemedi. Yeniden Refah kapıyı kapattı. HDP güzellemesi hala var. Şimdi de İyi Parti’ye zeytin dalı. Arkadaş sizin bir duruşunuz var mı?'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN FATİH PORTAKAL'A AYAR

 

Her seçim öncesi MHP'nin baraj altında kalacağı umuduyla yanıp tutuşan haliyle seçim gecesi çıktığı televizyon yayınlarında MHP'nin baraj altında kalmadığını görünce şaşkınlıktan kriz geçiren yüz haliyle ünlenen Fatih Portakal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'e 6'lı masayı terket çağrısına yaptığı değerlendirmelere cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Portakal, aklının dibini dökme, soytarılıkta kal. Uykuların kaçıyor, kabuğun soyuluyor, zihniyetin oyuluyor, fazla zıplama, olursun ağızdan isal. Akıbetin zihnen izmihlal, zikren infial, kapa gaganı Bay Portakal.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, yaptığı çağrı, üzerine korkan, gazeteci, ayar verdi, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı