MHP'li Yönter'den Davutoğlu'nu Şok Eden Soru
Haber Detayı
18 Temmuz 2021 - Pazar 13:57 Bu haber 1805 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Davutoğlu'nu Şok Eden Soru
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, her kimliğe bürünmeye çalışan Ahmet Davutoğlu'na can alıcı soruyu sordu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Davutoğlu'nu Şok Eden Soru

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP sözcülerinin kendisine gereken cevabı vermesine rağmen bir türlü Serok tartışmasını bitirmeyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, bir duruşu ve kimliği olmayıp her kimliğe bürünmeye çalışan Davutoğlu'na, Washington’da hangi Ahmet diye tanındığını sordu.

 

AHMET DAVUTOĞLU NE DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Bahçeli, Ankara dışına çıkmadığın için bilmezsin! Ben Toroslar'da Yörük Ahmet'im, Diyarbakır'da Serok Ahmet'im, Erzurum'da Dadaş Ahmet'im, Balkanlar'da Boşnak Ahmet'im, Kırım'da Tatar Ahmet'im. Gerçek bölücülük, bu toprakların evlatlarını birbirine düşman kılmaktır!'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN AHMET DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli vatanın her yerindedir. Çünkü milletin vicdanı, Türklüğün yol başçısıdır. Sen görsen ne yazar görmesen ne çıkar. Özün Serok, ama her yerde ayrı ayrı tanınıyorsun, demek ki bir kimliğin yok! Bir duruşun yok! Bir fikrin yok! Peki Washington’da hangi Ahmet’sin?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, her kimliğe, bürünmeye çalışan, bir duruşu, olmayan, bir kimliği, bir fikri, her tarafa, MHP haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı