MHP Trabzon İl Başkanı Tarım'dan Peş Peşe Açıklamalar
Haber Detayı
18 Temmuz 2021 - Pazar 17:19 Bu haber 2119 kez okundu
 
MHP Trabzon İl Başkanı Tarım'dan Peş Peşe Açıklamalar
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Hilal Kaplan üzerinden MHP'yi hedef alanlara yönelik peş peşe açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP Trabzon İl Başkanı Tarım'dan Peş Peşe Açıklamalar

Hilal Kaplan'ın TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanması üzerinden MHP'yi hedef alıp Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışanlara tepki gösteren MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, daha önce yaptığı MHP ve Cumhur İttifakı'na yönelik açıklamalarının çarpıtılarak medyada yayınlanması meselesinde olduğu gibi, fitneciliğe devam edilmesi üzerine peş peşe açıklamalarda bulundu. 

 

MHP TRABZON İL BAŞKANI TARIM'DAN İLK AÇIKLAMA

 

Hilal Kaplan'ın TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanması üzerinden MHP'yi hedef alanlara tepki gösteren MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, ''Hilal Kaplan üzerinden yıkım ekibi iş başındadır. HDP'yle yapılan ortak miting için hiç bir görüş beyan edemiyenler, FETÖ ve PKK'ya terör örgütü diyemeyip yaptıkları alçaklıkları Demokrasi ve insan hakları safsatasıyla yutturmaya çalışanlar, 15 Temmuz öncesi süreçte yapılan bütün  hatalar üzerinden MHP üzerinde bilinçli bir baskı uygulamakla meşguldürler. Cesaretiniz varsa bu gün Hilal kaplanı bulup  kendisine MHP ve Liderimiz Devlet Bahçeli hakkındaki düşüncesini  sorabilirsiniz. Alacağınız cevabı bizler biliyoruz. Azerbaycana 6 Helikopter veremiyen bir Devlet'ten; ihalarla, sihalarla, savaş uçaklarımızla destek veren Türkiye'mizi karşılaştıralım. Libya, Suriye ve Mavi Vatanda yapılanlara bakalım. Hiç uğraşmayınız ve yorulmayınız. Biz geçmişi buz dolabına koyduk büyük fotoğrafa bakıyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu gün durduğu yerin kıymetini en iyi biz biliyoruz. Kavgamızda yoksunuz, hiç bir yoklamada yoksunuzda fitnenin kralında varsınız. Kimse Milletimize yaşatmak istediğimiz Destanımızı ezberden okumasın. Tarih bir gün Devlet Beyden bahsederken söylenecek sözü şimdiden duymaktayız. 'Ya olmasaydın, ya sen de tanklara selam verip geçseydin, ya sen de darbenin sonucuna göre pozisyon almayı düşünseydin.' Kendisine konulan DEVLET ismini tesadüf mü zannediyorsunuz.? Biz Liderimizi boşuna sevmiyoruz.'' dedi.

 

MHP TRABZON İL BAŞKANI TARIM'DAN İKİNCİ AÇIKLAMA

 

Hilal Kaplan üzerinden MHP'yi hedef alanların Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya devam etmeleri üzerine ikinci bir açıklama yapan MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, ''Devlet için zorunluluktan doğmuş bir ittifakı yıkmaya çalışıyorlar. Biraz nefes alındığında Türkiye'de hedef MHP. Biraz korkular azaldığında günâh keçisi MHP. 'Olmasaydı Türkiye yoktu.' Başaramıyacaksınız.'' dedi.

 

MHP TRABZON İL BAŞKANI TARIM'DAN ÜÇÜNCÜ AÇIKLAMA

 

Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışanların sosyal medyadan fitneciliğe devam etmesi üzerine üçüncü açıklamasını yapan MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, ''Beni de, Bizi de iyi tanımıyanlar söylediklerimizide anlayamazlar. Bazı insanlarla Allah'ın yarattığı insan olmanın dışında en ufak bir ortak yanımız yoktur. Ben Atatürk'çüyüm, Milliyetçi ve Vatanseverim. Ben muhafazakarım inançlıyım ama dinci değilim. Cami cemaatinden başkasını bilmem. Ben Cumhuriyete Osmanlı'nın devamı olarak bakarım başka da rejim tanımam. Ben Alevi'den Sunni'den anlamam! Karşımdakine insan olarak bakarım. Kürt benim öz kardeşimdir. Netiz, berrakız, sözümüzün asaleti duruşumuzla aynı yöndedir. Biz anadan, babadan, yardan, serden geçmişlerin ordusuyuz. Biz sadece bu sıralar hiç bir şey duymayacağız ve görmeyeceğiz. Bizi eleştirenler gayri meşru çocukların faaliyetlerinden habersizdirler. Bizi yenemiyecekler; yenilmemizi isteyenler Taksim imamı ve Hilal gibileri sorun etmemizi istemektedirler. Bu gün o gün değildir. Türk asrında daha çok kuduracağınız hamlelere hazır olun ey emperyalistler ve yerli iş birlikçileri. Kandil'e Bayrak dikileceği günüde unutmayın; Çünkü Lider Devlet Bahçeli söyledi.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Trabzon İl Başkanı, Bekir Sıtkı Tarım, Hilal Kaplan, üzerinden, MHP, hedef alanlara, Sert tepki, peş peşe açıklama, MHP Trabzon, TRT
Yorumlar
Haber Yazılımı